Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » R. Nagy uterus afv-ben,...

R. Nagy uterus afv-ben, endometrium vaskos,11 mm. Jobb ovarium mellett szorosan 8x8 mm-es kerekded képlet? Lehet még terhesség? A teszt halvány pozitív.

Figyelt kérdés

Ma reggel teszteltem pozitívat, és a párom sanyargatására elmentünk a dokihoz, de persze nem látott semmit, és 2 nap múlva visszahívott, újabb vérvételre, és ultrahangra..

Az a tippem egyébként, hogy késői peteérésem volt szóval, ha terhes vagyok, akkor még igen csak korai...

Ugye nem baj, hogy még nem látott petezsákot??? Tippre olyan 3-4 hetes terhes lehetek

Még a csík is nagyon halvány a teszten...

2012. júl. 3. 17:31
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Hát nem is tudom mit mondjak, valahogy kibírom már ezt a napot aztán reggel megyek újra és kiderül...
2012. júl. 3. 21:04
 12/22 A kérdező kommentje:

Ma reggel voltam a dokinál elküldött újra ultrahangra és vérvételre és mondta, hogy kérdezzem meg mikorra lesz meg a vérvétel és akkor menjek vissza hozzájuk.

Elmentem és az ultrahangos nőből annyit sikerült kiszednem, hogy a Hcg 75 volt 2 napja, azt se tudom, hogy ez most jó vagy rossz, meg hogy minden változatlan..

Viszont tegnap csináltam egy újabb tesztet kíváncsiságból és dupla olyan erős lett mint a 2 nappal ezelőtti..

Majd olyan 3 fele megyek vissza és akkor remélem már tudnak valamit mondani, mert most már nagyon félek.. :(

2012. júl. 5. 09:53
 13/22 anonim ***** válasza:
75? Az nem túl sok, nekem a nemvárt napján már 1oo fölött volt. Nem tudom, mi lehet :(
2012. júl. 5. 17:01
 14/22 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Visszamentem az eredményért, és a Hcg kedden 78.8 volt, csütörtökön meg 124. Amire azt mondták, hogy picit alacsony, de ebből még bármi lehet. Saját számításaim alapján tegnap voltam a 17. dpo-n. (ez az előző ciklusok alapján egy tipp) szerintem, ahhoz képest ez annyira nem rossz eredmény! Meg hát hétfőre visszahívtak újra, addigra már minimum 500 nak kell lenni, és akkor van esélyem méhen belüli terhességre!

Az ultrahangon még mindig nem látható terhesség, se méhen b, se azon kívüli! Ami szintén jó hír, mert hétfőre már remélhetőleg látszik a petezsák!

Viszont a rossz hír az, hogy a petevezetékemben változatlanul ott van az a képlet, ami nem változott, ugyanakkora és ugyanott van.

Jah és a méhnyálkahártyám 11 mm-ről 13 mm lett. :)

Nagyon reménykedek, hogy jó helyen van a Kismanóm, és hétfőn megmutatkozik.

Tudom, hogy megvan rá az esély, hogy az a képlet lesz a Kismanó, de nagyon bízok, mert most annyira érzem, hogy jönni akar!!

2012. júl. 6. 10:57
 15/22 A kérdező kommentje:

Nagyon jó híreim vannak!! Igaz még majd most megyek vissza az orvoshoz, még a mai véreredményemet sem tudom, de az ultrahangon nagyon megleptek! :D

Mondta az ultrahangos, hogy 13 mm-es méhnyálkahártyámban talált egy 4 mm-es felritkulást :D:D:D:D:D

Igaz még petezsák nem látszik, de ez lesz a helye :D

El is sírtam magam egyből!

És kérdeztem, hogy akkor mi volt az a petevezetékben?

Mondta, hogy valószínűleg egy elpukkant ciszta, amit szerintem már nem is látott :D

De majd még ha lesz papírom délután akkor azt is leírom amit a doki mond! :D

Nem méhen kívüli :D:D Hurráááááááááááá :D

2012. júl. 9. 11:44
 16/22 anonim ***** válasza:

Remélem hamarosan megmutatja magát!

Drukk!

2012. júl. 9. 21:24
 17/22 anonim ***** válasza:
Mizujs azóta?
2012. júl. 12. 13:50
 18/22 A kérdező kommentje:
most reggel megyek! ha van eredmeny irok!
2012. júl. 13. 07:13
 19/22 A kérdező kommentje:

na az a helyzet hogy lattak petezsakot, de azt mondtak hogy ne bizzam meg nagyon el magam, mert a hcg-m meg kicsit alacsony, 4 nap alatt lett 450 rol 800...

szoval visszahivtak egy het mulva pentekre es addigra remeljuk mar latszik embrio is...

2012. júl. 14. 09:05
 20/22 A kérdező kommentje:
Végül, méhen belül volt a terhesség, de 2 napja nagyon bevéreztem és begörcsöltem, befektettek a kórházba ahol másnap elvetéltem... Műtéttel fejezték be... Úgyhogy a baba jó helyen volt, csak sajnos nem tudott meg maradni...
2012. júl. 20. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!