Most voltam Uh-án:Norm uterus, endometrium 14mm vastag. Intrauterin terhesség egyértelműen nem látszik. Az uterus körül tágult belek. Adnexumok jelenleg nem ítélhetők meg! 2hét múlva kontroll. Na ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Ja és azt mondta a doki hogy a méhnyálkahártya a terhességet tükrözi.Lehet egy késői pé-ből lett baba?Mert már a 48.napon vagyok.2009. márc. 17. 14:18
1/4 anonim válasza:
lehet késői pé volt...reménykedj
2/4 anonim válasza:
Az uterus az a méhed, ami normális, az endometrium pedig a méhnyálkahártya, ami ezek szerint 14mm-es. Méhen kívüli terhesség nem látszik.
Valószínűleg tényleg egy késői peteérés lehet a dolog. Ha így van, két hét múlva, ha visszamégy, látszódni fog az embrió. Szorítok, hogy így legyen!:-)
3/4 anonim válasza:
Nekem a mai tesztem negatív,ma voltam Ultrahangon 14 mm-es az endometriumom, douglasban kevés szabad folyadék van.
Orvos szerint lehetek terhes.1 hét múlva kell Ultrahangra visszamennem.De a teszt miért negatív?Ciklusom rendszertelen legutóbb márc.11-én volt akkor 43.napra jött meg.ma vagyok a 39. ciklusban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!