Egyértelműen terhesség jelei vagy valami nőgyógyászati betegségnek is lehetnek ilyen tűnetei?
Szerintem nyugodtan tesztelj,ha úgy érzed.De ha negatívakkor se keseredj el,hanem ismételd meg a tesztet nov.elején.Szorítok!:)
Egyébként ismerős érzés..Nekem hétfőn (nem)kellene megjönnie,de már nekem is vannak különböző tünetek.A hőm pl.ma reggel is 37,0 volt ébredéskor.Két napja nagyon rossz a gyomrom,de már sejtem,hogy miért..:)
Sokan vannak,akik már kimaradt menszesz előtt megérzik.
Üzenj,ha teszteltél!
Utolsó vagyok..
Te miből sejted egyébként?Mik a jelek?Mit érzel? :)
Nekem a mensim kimaradása előtt volt már hányingerem, állandóan fájt a gyomrom, fájtak a melleim, és szurkált a hasam. Ez már a mensi kimaradása előtt másfél héttel jelentkezett. De én csak a mensi kimaradása után egy héttel mertem tesztelni, nehogy beképzeljem magamnak, de pozitív lett. Most már több mint 6 hetes terhes vagyok, igaz UH-ra csak jövőhéten megyek, igazából addig el sem mondom senkinek, mert még bármi lehet.
Szurkolok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!