4 mm-es endometrium (méhnyálkahártya) a ciklus 27. napján mit jelenthet? (34 napos ciklusnál) Ez biztos menstruácó lesz, kizárt a terhesség?
Figyelt kérdés
2009. szept. 8. 21:54
1/11 anonim válasza:
Kizártnak nem kizárt, viszont ez igen kevés ahhoz, hogy meg tudjon benne tapadni a baba. Azért szorítok.
2/11 anonim válasza:
Azaz 4mm a nyálkahártyád? Hát abból tuti menzi lesz. Ez nagyon vékony!
3/11 anonim válasza:
Igaza van a 2. válaszolónak!(nem tudom miért lett lepontozva ha így van??) Sajna ez nagyon vékony, és kizárt hogy baba legyen. Minimum 8-10mm kell hogy be tudjon ágyazódni a petesejt ha megtermékenyült. Sajnálom, de ez menzi lesz.
4/11 anonim válasza:
5/11 anonim válasza:
Szia!
A méhnyálkahártyának 9 mm-es-nek kell lennie minimum hogy a baba meg tudjon tapadni.
Nekem a múlt hónapban volt 12 mm-es, több tüszőm is volt és sajnos nem estem teherbe, pedig Closty és Duphastonnal segítik a teherbeesést orvosi ellenőrzés mellett!
6/11 anonim válasza:
Nekem 6 mm-essel tapadt meg a baba, bár 7 hetesen műtöttek, mert a petezsák szabálytalan 8 m-es volt :-(
8/11 anonim válasza:
Sajnos nem, azért írtam hogy műtöttek :-(((
9/11 anonim válasza:
Sajnálom:-(De fel a fejjel!Sikerült a műtét vagy ez milyen műtét volt?
10/11 anonim válasza:
Egészségügyi kaparás... Csak ők műtétnek nevezték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!