LH-teszt csak terhesség esetén lehet pozitív közvetlenül a mensi előtt? Vagy már a következő ciklus miatt?
Akkor ezt nem értem. Teganp, és ma is pozitív az LH-teszt (terhességi nem volt itthon) viszont ma elkezdtem egy picit vérezni (rózsaszínes) inszem után vagyok 2 héttel.
Megyek veszek tesztet.
azt hiszem Duphaston szoktak adni,de ebben nem vagyok biztos!
Menj vegyél tesztet!!!!
Vettem tesztet, negatív :(
Nem írja hanyas erősségű, kerestem, nem találtam (clearblue)
Minden nőnek a szervezetében megtalálható az LH hormon az egész ciklus során. Bizonyos személyeknél ez a mennyiség esetenként olyan sok lehet, hogy egy adott tesztmárkával már kimutatható. Az LH mennyisége ciklusról-ciklusra is változhat, így lehet, hogy az egyik ciklusban van halvány csíkod az LH-n a ciklus második felében, egy másik ciklusban pedig hófehér a teszt. Azért kell a jóstesztet több napon keresztül csinálni, hogy a hCG mennyiségi változását észrevedd és ki tudd zárni, hogy csupán a mindig jelenlevő LH-t láttad.
Csak olyanoknak tudom ajánlani a jóstesztelést, akik könnyedén fogják fel, ha az erősödő tesztek után mégis a mens jön, vagy hogy a terhességi teszt negatív. A jóstesztelést úgy kell felfogni, mint egy lehetőséget, amellyel korábban megtudhatjuk, hogy jön a baba. Nem szabad túlságosan beleélni magunkat, mert előfordulnak téves eredmények is (A helytelenül pozitív esetek száma magasabb, mint a helytelenül negatívaké. Az is előfordul, hogy a jósteszt nem mutat babát, pedig mégis van).
A ciklus végén az LH és FSH mennyisége újra növekedni kezd, bár ez csak minimális. Ezért lehetséges, hogy a tesztvonal intenzitása minimálisan nő, te mégsem vagy terhes. Általánosságban elmondható, hogy 12 nappal a tüszőrepedés után az ovuteszten a két csík általában már majdnem egyforma erősségű, ha sikerült teherbe esned. Ha a tesztcsík ezen a napon jóval halványabb, mint a kontroll, akkor tényleg csak az LH-t mutatja, amely már a következő ciklus tüszőinek növekedését készíti elő.
bővebben a [link] -on olvashatsz róla..
Reménykedem és drukkolok, hogy a babát jelzi :) !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!