Méhen kívüli terhesség után ciklus hogy alakul?
Azért jött meg, mert leesett a hormonszintem.
Nem tudom miért nem tud visszaállni a ciklusom..
A lombik utáni ciklusom kezd túl hosszú lenni.
Kedves kérdező!
Neharagudj, hogy belekérdezek de Te mit éreztél méhenkívüli terhességed alatt?
Tudod nekem 10 éve született meg a nagylányom spontán lett és utána nem jött össze a tesó ezért volt lombik, 3 amiből kettő sikerült, 6 és 2 éves a legkisebb. Szedtem pajzsmirigyre gyógyszert és most a napokban pozit teszteltem aminek örülök, de nem tudom elhinni. Félek, hogy méhenkívüli.A tesztem ilyen lett:
Mégegyszer ne haragudj csak kicsit félek.Előre is köszi a választ.
A gyönyörű szép 2 csíkos tesztes hozzászólónak üzenem, hogy ne aggódjon! Nekem negatív lett a tesztem, soha nem volt még pozitív. De csináltattam hcg vérvételt, ami kevesebb volt, mint amennyinek kellett volna lennie (beültetés után 2 héttel teszteltem, vv is akkor volt először). Már akkor azt mondta a lombikos orvosom, hogy vagy méhen kívüli, vagy rosszul fejlődő terhesség. Újabb vv 2 nap múlva, majd 3 nap múlva, akkor uh-n is voltam, kicsit barnáztam már. Uh nem mutatott semmit, hanem csak 4 nap múlva, amikor megműtöttek. A kis barnázáson kívül semmi nem volt, hamar észrevették.
Az utolsó hozzászólónak pedig: a műtét után 3 nappal elkezdtem eléggé vérezni, de nem úgy indult, mint a mensi. Megijedtem, be az ügyeletre, ott mondták, hogy ez az. Másnap varratszedésen is kérdezték, hogy megjött-e. Csak én nem tudtam, hogy műtét után meg fog jönni, azt hittem majd egy hónap múlva kb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!