Rettentő halvány pozitív teszt? Kérlek írjatok tapasztalatot!
Figyelt kérdés
Szerintetek mennyi idős terhes lehetek ha rettentő halványat teszteltem,de olyan halványat,hogy alíg látni,de azért belehet azonosítani,hogy egy rózsaszín vonalka?Mondjuk délutáni pisiből és 25-ös teszt!?Kicsit időntuli is volt úgy fél óra elteltével láttam isten igazán!Akkor nem is pozi?:(((Predictor a teszt neve!Képet nem tudok feltenni,meg olyan halvány,hogy nem is látni képen:((Szerintetek?2012. jún. 23. 14:27
3/36 Jubilee válasza:
Ha nem jön meg a menstruációd, akkor 2 nap múlva reggeli vizeletből tesztelj! A fél óra után pozitív teszt lehet fals eredmény, sajnos!
4/36 anonim válasza:
az a teszt negatív, ha terhes lennél, akkor a csík az előírt időn belül megjelent volna
5/36 anonim válasza:
Én is csináltam egy tesztet reggeli pisiből idő túl de kijött a 2 csík utána 3 napra csináltam 1 másikat de az már rendesen mikor szívta felfele a pisit úgy egyből kijött a 2 csík a harmadikon is egyből kijött. Szerintem ha nem volnál terhes akkor időn túl nem jött volna ki a 2 csík. szerintem ha holnap vagy holnapután reggeli pisiből akkor már időn belüli lesz a csík.
6/36 A kérdező kommentje:
Elvileg 3 napja késik...19-én csináltam egy X-epilt az full nega lett...21 én reggeliből csináltam egy X-epilt azon volt valami de nem mondhatnám csíknak de nem is volt egyértelmű negatív sem...Ma vettem egy Predictor tesztet és ma délután ellőttem erre már azt mondom van iszonyat halvány rózsaszín csík...Hát nem tudom...Nekem mikor tesztet csináltam és nega lett akkor nem is változott napok után sem,maradt ugyanúgy negatív...Várom még a válaszokat...Köszönöm nektek a gyors segítséget
2012. jún. 23. 14:45
7/36 anonim válasza:
attól,hogy írunk neked,még nem leszel terhes,ez most nem jött ösze,drukkolunk,hogy a következő ciklusba telitalálatos legyen
8/36 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy köszönöm a drukkot...Igen tisztában vagyok vele,hogy nem leszek attól terhes mert valaki azt írja,hogy biztos terhes vagyok igen...Nem ilyen válaszokat várok de nem is ilyet mint a tiéd...Tapasztalatot kértek,kedves utolsó válaszoló!Szép napot neked
2012. jún. 23. 14:55
9/36 anonim válasza:
pedig igaza van, pont azért sértődsz meg, mert azt várod, hogy valaki nyugtassa meg a lelked, hogy összejött a baba, csak szar a teszt....nem vagy terhes és kész, eleve 10-es teszttel kéne próbálkozni, de akkor sem vagy most terhes...
10/36 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!