Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rettentő halvány pozitív...

Rettentő halvány pozitív teszt? Kérlek írjatok tapasztalatot!

Figyelt kérdés
Szerintetek mennyi idős terhes lehetek ha rettentő halványat teszteltem,de olyan halványat,hogy alíg látni,de azért belehet azonosítani,hogy egy rózsaszín vonalka?Mondjuk délutáni pisiből és 25-ös teszt!?Kicsit időntuli is volt úgy fél óra elteltével láttam isten igazán!Akkor nem is pozi?:(((Predictor a teszt neve!Képet nem tudok feltenni,meg olyan halvány,hogy nem is látni képen:((Szerintetek?
2012. jún. 23. 14:27
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Gratulálok! :)

20-as

2012. jún. 25. 23:51
 32/36 Jubilee ***** válasza:
Szívből gratulálok! :) Nagyon boldog babavárást! :)
2012. jún. 26. 07:29
 33/36 anonim ***** válasza:

Szia! Én vagyok az a kismami aki feltöltotte a predictoros tesztjet :)))

Nagyon örülök és gratulalok!!!!!:))) írj majd később, hogy mi volt a dokinal, kérünk beszámolót:)))

Gratulalok sok boldogságot:)))

13+3 hetes kismama :))

2012. jún. 26. 11:41
 34/36 A kérdező kommentje:
Annyira aranyosak vagytok!Ma is teszteltem egyet és csak erőssebb lett így már nem tesztelek többet!!Írok mindenképpen...Minden kismaminak nagyon boldog napokat,én mindennapját imádom,élvezem....a szám fülig ér és a páromra is öröm ránézni:)))
2012. jún. 27. 12:57
 35/36 SZABO PÉTER PÁL0101 válasza:
Sziasztok csak annyit szeretnék kérdezni csináltam ma egy terhességi tesztet és az egyik az nagyon erős rózsaszin volt a másik pedig épphogy csak látszott köszönőm előre is a segítségeteket
2022. febr. 16. 19:11
 36/36 anonim ***** válasza:
Ha pasiként pozitív a teszted, akkor irány az orvos
2022. febr. 16. 19:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!