Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rettentő halvány pozitív...

Rettentő halvány pozitív teszt? Kérlek írjatok tapasztalatot!

Figyelt kérdés
Szerintetek mennyi idős terhes lehetek ha rettentő halványat teszteltem,de olyan halványat,hogy alíg látni,de azért belehet azonosítani,hogy egy rózsaszín vonalka?Mondjuk délutáni pisiből és 25-ös teszt!?Kicsit időntuli is volt úgy fél óra elteltével láttam isten igazán!Akkor nem is pozi?:(((Predictor a teszt neve!Képet nem tudok feltenni,meg olyan halvány,hogy nem is látni képen:((Szerintetek?
2012. jún. 23. 14:27
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

Kedves 9 es!Nem tudom miből gondolod,hogy megsértődtem!Pont leszarom a te paraszt hozzá szólásodat..Neked volt ilyen tapasztalatod?Jártál már így?Ha nem akkor nem kell válaszolnod a kérdésemre!Ha meg igen akkor lehet normálisan is.Hidd el nem kell semmi féle megnyugtatás mert ha van akkor van baba aminek természetesen örülök,de nem fogok magamon eret vágni ha még sem!!!

Kedves utolsó!:))))

Köszönöm a képedet nekem ugyan ilyen a tesztem!!!!!!!!!!!!Ha úgy is igaz,hogy 15 perccel később jött ki az eredmény akkor jupiiiiiiiiiiiii:)))

2012. jún. 23. 15:32
 12/36 A kérdező kommentje:
És természetesen gratulálok neked!!!!!!:))))Ez lemaradt:)
2012. jún. 23. 15:33
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem jelenthetitek ki,hogy nem terhesés azt sem, hogy az. Mivel nincs 2 egyforma terhesség. Nekem 5 nap késés után,időn túl volt halvány pozitív. Sőt én is du. teszteltem, mert akkor volt rá először alkalmam. Már 36 hetes vagyok.:)

Remélem te is babás vagy, de nem lehet tudni,mindenképpen tesztelnék a helyedben 2 nap múlva, ahogy már mások is írták.

2012. jún. 23. 17:13
 14/36 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a kedves válaszodat!:)Igen mindenféleképpen tesztelek hétfőn reggel is!De most,hogy ránéztem,gondolom ahogy megszáradt még jobban látszik a rózsaszín vonalam!Reménykedem benne,bár nem élem bele magam nem szeretnék csalódni!De reménykedek,hogy az a 15 perc késés nem azt jelenti,hogy nem pozitív!!!Volt már negatív tesztem az akár hogy is szerettem volna nem lett pozitív...:))Napok után sem!Remélem ez nem véletlen van így...cicim fáj és 3 napja késik és semmit nem érzek,hogy megjönne és irtó fáradt vagyok!Persze ezt betudhatjuk a melegnek is:))Gratulálok kedves utolsó a picidhez,sok gyönyörű babázós napot kívánok nektek:))
2012. jún. 23. 18:19
 15/36 anonim ***** válasza:
94%
Én már nem tudom milyen tesztet használtam de rettentően halvány volt a második csík,mégis babás voltam.Ha reggeli első pisiből csinálod úgy koncentráltabb jobban kimutatja.
2012. jún. 23. 18:51
 16/36 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm a választ:)A csíkom az meg van halvány de jól kivehető csak az a gond vagyis az aggaszt,hogy mutathat e pontosat ha az időn túl haladtam 15-20 perccel...?!Még mikor időn belül voltam akkor is volt ott valami de nem mondhatnám csíknak és akkor nem volt még ilyen látható mint 20 perc után és most!Szerintetek?
2012. jún. 23. 19:19
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Ha időn túl értákelted a tesztet akkor adhat fars eredményt.

Hétfőn tesztelj újra!

Írd meg mi lett!

4 gyerekes

2012. jún. 23. 19:44
 18/36 A kérdező kommentje:
Mindenféle képpen megírom!:))Köszönöm neked is a válaszod:)
2012. jún. 23. 20:07
 19/36 anonim ***** válasza:
Drukkolok!
2012. jún. 23. 21:55
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem 3 nap késés után full negatív volt a tesztem. Aztán 6 nap késés után már pozitív volt, de olyan halványan, hogy alig lehetett látni! De tényleg terhes voltam, már 10 hónapos a kisfiam! :) Szerintem terhes vagy, mert ha egy teszt negatív, az napok múlva is negatív marad! Szorítok neked! Jaj én a helyedben már biztos holnap reggeli pisiből tesztelnék, biztos nem bírnék várni hétfőig! ;)

2012. jún. 23. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!