Rettentő halvány pozitív teszt? Kérlek írjatok tapasztalatot!
Figyelt kérdés
Szerintetek mennyi idős terhes lehetek ha rettentő halványat teszteltem,de olyan halványat,hogy alíg látni,de azért belehet azonosítani,hogy egy rózsaszín vonalka?Mondjuk délutáni pisiből és 25-ös teszt!?Kicsit időntuli is volt úgy fél óra elteltével láttam isten igazán!Akkor nem is pozi?:(((Predictor a teszt neve!Képet nem tudok feltenni,meg olyan halvány,hogy nem is látni képen:((Szerintetek?2012. jún. 23. 14:27
21/36 A kérdező kommentje:
nagyon aranyosak vagytok,mindenkinek köszönöm a válasz és a drukkot!Én holnap reggel tesztelek,mert nem szeretnék csalódni..tudom nem szabad magam beleélni,de arra gondolok mindíg,hogy tuti az vagyok hisz nem jött meg,furcsán érzem magam,és nagyon-nagy esélye volt megfoganni!Jah és persze az,hogy igen,a régi nega tesztek nem lettek pozik!!!!Remélem ,hogy sikerült a bébi:)))Az egyik kedves válaszoló be linkelte nekem a halvány ugyanilyen tesztes képét!Nekem ugyan olyan a tesztem és ő babás volt!Hát nagyon remélem...:))Holnap mindenképpen írok,hogy mi lett az eredmény...Szép napot mindenkinek
2012. jún. 24. 10:05
22/36 anonim válasza:
Szerintem is terhes vagy, csak még nagyon fiatalka!Vigyázz Rá, a teszt nem ad pozitívat ha nincs baba! Tapasztalat, szerintem ha nem használzam már el vagy 50-70 tesztet, akkor egyet sem. Egyik sem lett időn túl sem pozitív!!!!!!! Szerintem olyankor is az a helyzet, hogy elindult valami, csak a szervezet úgy gondolta hogy na most mégsem...
Nagyon drukk neked, és halk gratula!:) Tuti ott van az a kis huncut!;)
23/36 A kérdező kommentje:
Hogy érted azt,hogy elindult valami csak a szervezet úgy gondolta,hogy mégsem?Jaj ne ijessz meg!!:)
2012. jún. 24. 10:47
24/36 anonim válasza:
5-ös vagyok!!!!
Nekem 1fél nap után jelent meg a 2 csík.
25/36 A kérdező kommentje:
Az nem semmi!:)))És halvány volt nagyon?Nem féltél,hogy csak száradási csík volt kedves 5-ös?És akkor kb mennyi idős volt a terhességed?:)
2012. jún. 24. 11:00
26/36 A kérdező kommentje:
Pozitív a tesztem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Babánk lesz a szerelmemmel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
2012. jún. 25. 10:37
27/36 anonim válasza:
Gratulálok!Vigyázzatok magatokra!Sok boldogságot!
4 gyerekes anyuka
28/36 anonim válasza:
Huhúúúú gratulálok!!! :) Legyetek nagyon boldogok!
13as voltam :)
29/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok!Csak sírok,sírok megállás nélkül...:)))A legboldogabb vagyok a világon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. jún. 25. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!