Mikor telik már le ez a hét? Pozitiv teszt és várni kell hogy orvos is lásson. Utrogestant kaptam az előző 2 vetélés miatt. Ez a várakozás őrület, tehességi tünetem semmi.
detto igy voltam mult héten kedden voltam dokinál (igen korán) igy csak peteszákot látott aztán visszarendelt most keddre akkor meg nem tudtam bemenni igy holnap reggel 8 ra megyek nagyon nagyon hosszú volt az idö de már csak egy nap és remélem csak jóhirrel szolgálhat a doki!!!
kitartás tudom hogy nehéz
De jó Nektek lányok...:-)
Én most várom, hogy végre valahára megjöjjön és utána elkezdhessem a következő Clostys hónapom. Előző Clostysban egyből terhes letterm, de sajnos elvetéltem. Most egy hónap szünet és utána a következő próbálkozás. Nagy reményekkel állok neki...
Gratula Nektek!
Ja az idő siettetésére nekem eddig csak egy dolog jött be, ha vásárolgatok. Se a sok munka, sport, olvasás stb nem foglalt le, egyedül ha vásárolgatok. Ajánlom Nektek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!