Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha valaki 3-4 hetesen elvetél...

Ha valaki 3-4 hetesen elvetél mIt kell érezni?

Figyelt kérdés

2012. jún. 15. 15:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos én 5-6 hetesen vetéltem el,és úgy begörcsöltem hogy már sírtam a fájdalomtól és hánytam!

Ezt nem kívánom senkinek! :(

2012. jún. 15. 15:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Én 7 hetesen. Semmit sem éreztem, csak nem fejlődött tovább.
2012. jún. 15. 15:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Én 4 hetesen vetéltem el, igazából kicsit erősebben görcsöltem, és sokkal több vér jött ki, mint egy sima mensinél :( inkább lelkiekben fájt nagyon nagyon :(
2012. jún. 15. 16:41
 4/6 A kérdező kommentje:
És van olyan aki semmit nem érez?Van olyan hogy a tesz pozitív és utána pár napra negatív délután??(nem hiszem hogy rossz lett volna)
2012. jún. 15. 18:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Én nem véreztem....
2012. jún. 15. 18:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem görcsölt a hasam és fájt a derekam.

Majdnem 6hetes volt.Éjjel picit barnás vérzésem volt,majd másnap kezdtem vérezni.

Műtét majd még pár nap enyhe vérzés.

Már rendben vagyok csak lelkileg nem leszek még egy jó darabig.

Nálam is amúgy pozitív teszt,utána 1hét múlva negatív.Ilyenkor csökken a HCG szint amiatt van.

Amúgy a pozitív teszt nem lehet hibás,biztosan az voltál.

Szerintem menj dokihoz,az a biztos.

Ő meg mondja,hogy mi a pontos helyzet.

Lehet,hogy még lehet kezelni gyógyszerrel.

2012. jún. 16. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!