Ha egy nő elvetél 3 hetesen és nem megy el a későbbiekben egy orvoshoz, abból lehet baj?
Figyelt kérdés
2011. dec. 7. 20:15
1/6 anonim válasza:
Lehet baj ha nem tisztult ki a méh teljesen.
2/6 anonim válasza:
igen,bele is lehet halni,vérmérgezést kaphatsz,ha marad bent valami cucc
3/6 anonim válasza:
Nekem 8hetesen halt el a magzat.Nekem abortusszal fejezték be.A 3 hetes nálad mit jelent?Az utolsó menzesz óta telt el 3hét,vagy a fogantatás,vagy amikortól utoljára meg kellett volna jönnie?Nem mindegy.A doki az utolsó menzesz első napjától számít.A lényeg,hogy menjél el mindenféle képen,hátha maradt benned valami és nehogy összeszedj egy gyulladást,meddőséget stb.
4/6 anonim válasza:
nekem kb 6 hetesen ment el a babám(nem jött meg és rá kb 1,5 héttel mégis megjött).Külföldön voltunk, nem tudtam elmenni dokihoz...erős volt a vérzésem, de elmúlt, aztán mikor haza jöttünk elmentem dokihoz, azt mondta minden rendben.Azt mondta sajnos normális, hogy egy ilyen korai terhesség elmegy, azt mondta sokan talán észre sem veszik, mikor furcsának tűnik, hogy 'vajon miért nem jött meg' addigra megjön, de csak azt tapasztalják, hogy erősebb a vérzés.
Ennek ellenére nem ártana, ha elmennél, ha erről van szó, biztos ami biztos.
Amúgy ha erről van szó, akkor őszintén sajnálom:(
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) sajnos ez történt. Nem rossz a közérzetem csak a hangulatom, de majd elmegyek orvoshoz:)
2011. dec. 7. 20:57
6/6 anonim válasza:
Ne haragudj, de nem vagy komplett. Majd elmész? Meg is halhatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!