Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek menjek máris...

Szerintetek menjek máris orvoshoz?

Figyelt kérdés
Volt más két missed ab-om. Legutóbb 6+4 naposan elkezdtem barnázni és elmentem dokihoz rögtön. Amúgy is aznap mentem volna először dokihoz,hogy kismama vagyok. Akkor az uh-n minden oké volt(bár 10hetesen elhalt). Adott Utrot,használtam is. Most újra teherbe estem, pozi tesztem van,de még csak 5-dik hét,múlt hét csüti óta nem jött meg. Szóval még nagyon korai lenne menni. Kérdésem,hogy szerintetek megnézessem magam máris? Félek az újabb elhalástól, igazából a szívhang miatt várnék még egy hetet,ha addig nem történik semmi baj. Más járt már így? Máris ment dokihoz? Nem felelőtlenségből nem megyek, van már két gyermekem is,azért nem kapkodok,mert még korai. Mit tennétek? Nem kérek cseszegetést, csak értelmes választ, köszönöm.
2011. dec. 6. 14:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Én szerintem elmennék. Tavaly volt egy vetélésem, utána mikor + lett a teszt, már mentem is. Tudom, nem ugyanaz a 2 eset, de én a helyedben felkeresném már a dokit. Boldog babavárást, és minden jót!
2011. dec. 6. 14:40
 2/9 anonim ***** válasza:
szia! Én várnék, nekem nyáron volt sajnos missed ab-om, amint letelt az az idő, amit az orvos tanácsolt, már próbálkoztunk is, és szerencsére sikerült:) Én nem mentem egyből, mert nem akartam hiú ábrándokban ringani magam, megvártam, míg a második havim is rendben kimarad, addig mgb6-ot és folsavat szedtem. Azt sem szerettem volna, ha túl korán megyek, mint előzőleg aztán 1-2hét múlva visszahívnak, mert nem láttak semmit, hát én most szét aggódtam volna magam abban a 2hétben és szerintem azzal ártottam volna a legtöbbet. Így 9hetes voltam mikor először mentem a dokihoz, és nem hogy látszott, hanem kisbaba formája volt piciben és azt is láthattuk, ahogy mocorog:) most azt gondolom, megérte várni és az sem rossz, hogy most a következő uh-ig csak másfél hét van már hátra :) Persze ez sem ugyan az, mint a te eseted...
2011. dec. 6. 14:55
 3/9 anonim ***** válasza:
előző vagyok. Jó egészséget és boldog babavárást neknek!!
2011. dec. 6. 14:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem is volt már missed ab.-om. :( 10. héten műtöttek. Most idén újra összejött a baba, de én csak 6+1 hetesen mentem először dokihoz. Én sem akartam 5 hetesen már elmenni, mert nem láttam értelmét. 6+1 hetesen viszont nálunk már szívhang is volt. Nem bántam meg, hogy vártam egy ici-picit. Pedig végig aggódtam. Ráadásul nekem 6+2 naposan tehát a doki utáni napon vérezni kezdtem. Másnap azonnal a kórház. Hematóma volt a bűnös. Szerencsére azóta is megvan a baba. :) Azt mondják ha a baba maradni akar és életerős akkor maradni fog. Hát nekem eléggé kapaszkodott, hogy a vérömleny le ne szakítsa. :) Kis erős bébi. Remélem nektek nem lesz ilyen gondotok és minden rendben lesz. Szorítok nektek.
2011. dec. 6. 19:04
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a válaszokat is, én is szorítok nektek!
2011. dec. 6. 20:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Én a 10 héten akartam először menni a mostani terhességemnél, de a vérzés közbeszólt, így kénytelen voltam az 5-diken. Szerencsére azóta minden rendben van.Voltam a 7 és most megyek a 10 héten vissza.

Az előző terhességem is vérzéssel kezdődőtt, akkor is rohantam dokihoz. Nem látták a babát csak rá két napra a sűrgösségin. Ha megteheted inkább magándoknak fizess, mert az sztk-ban ... úgymond túl elfoglaltak (hm), kivéve ha ott is fizetsz érte. Nem tudom hol laksz, de ha Vác környékén, akkor tudok egy nagyon jó magán dokit, aki tényleg odafigyelne rád és a babádra.

Drukkolok nektek.

Ha akarsz írhatsz privátba, szivesen válaszolok.

2011. dec. 7. 10:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Nyáron volt vetélésem. most újra babát várok! 4+4 hetesen dokim elővigyázatosságból felírt Utrogestan-t. nehogy baj legyen. most a 8.hétben vagyok:) kop-kop!

szerintem menj el dokihoz! max.visszamész jövő héten is:)

2011. dec. 7. 11:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Ma 10.37-es vagyok. Én is idén április elsején veszítettem el a babám. Ha vérzel szerintem is menj orvoshoz, de én inkább magándokit ajánlok.Most 10 hetes vagyok. Remélhetőleg nálunk is minden rendben lesz. Drukkolok, hogy nálatok se legyen gond! :)
2011. dec. 7. 20:18
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát.
2011. dec. 7. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!