4hetes és 1 vagy 3 nap, mai nap positiv teszt. Mikor menjek orvoshoz?
Ha 3-án volt tüszőrepedés,+14 nap akkor 17-én lett volna az esedékes mensi.Tehát e szerint 4 hetes és 3 napos terhes vagyok. De ha 28.napot számoljuk akkor tegnap azaz 4 hetes és 1 napos.
A kérdés hogy mikor érdemes orvoshoz menni, pl:. ha nov. 3-án mennék akkor mire számíthatok, akkor lennék 6 hetes és 3 napos,vagy 6 hetes és 1 napos. Nem tudom számít e az a2 nap pl .talán már a szívhang hallható lesz?
Szia!
Szerintem 7-8 hetesen érdemes, mert akkor esélyesebb a szívhang is. Én 7 hetesen voltam, szívhangja is volt. Barátnőm 6 hetesen volt és még szívhangja nem volt a fiának, 2 hét múlva berendelte (8 hetesen) minden rendben volt. Viszont van akinek már van 6 hetesen is szívhangja, de olyan is akad akinek "csak" 8 hetesen kezdődik el. Válaszd az arany középutat, menj 7 hetesen! :D
Első baba?
6 hetesen már elmehetsz, de értelme 8 hetesen van. Én a másodikkal,harmadikkal már csak 8 hetesen mentem. Előtte úgyse látnak sokat és úgyis visszahív a 8. hétre.
Azt pedig, hogy terhes vagy magadtól is tudod
Ha nincs vérzés meg barnázás nincs panasz akkor 6 hetesen akkor már lesz szivhang is.Én 6 hetes voltam mikor először voltam és volt szivhangja.
Dokimmal egyeztettem ő kiszámolta és azt mondta ráérek menni ha 6 hetes vagyok és addigra adott időpontot is.Én is indultam volna azonnal de felesleges lett volna ilyen korán menni mert csak petezsákot látott volna.És ugyis visszarendel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!