2 hete nem jött meg szombaton csináltam tesztet és negativ lett! Csináljak szerintetek még egy tesztet vagy menjek el orvoshoz?
Figyelt kérdés
Szombaton meg csináltam a tesztet negativ lett és még azota se jött meg ugyan ugy hányingerem van fáradt vagyok mint előtte meg sokat járok wc-re is!Várom válaszotokat minél hamarabb!2011. nov. 21. 11:06
2/63 A kérdező kommentje:
Nem lenne még korai?Csináljam meg a második tesztet?
2011. nov. 21. 11:11
4/63 anonim válasza:
Szerintem is menj el dokihoz ne tesztelgess! Milyen tesztet használtál?
5/63 A kérdező kommentje:
x-epil!A mellem is fájnak meg állandoan ehés vagyok!Az utolsó pedig okt 8-án volt!Ha terhes vagyok akkor kb hány hetes lehetek?
2011. nov. 21. 11:12
6/63 anonim válasza:
Basszus a teszt már kimutatta volna október végén is!
Dokika
8/63 anonim válasza:
Doki minél hamarabb! Ha mégsem baba, akkor valami baj van!
9/63 anonim válasza:
11:11-es vagyok! Én Gabrielt használtam 6+4 hetesen és mindkét alkalommal (délután is és reggel is)negatív lett!! Mentem dokihoz 4 nap múlva és gratulált a terhességemhez!!!Ráadásul kettő babám lesz! A tünetek nem hazudnak,nálam is ugyanígy volt:)
10/63 anonim válasza:
11:11-es teszt kérdéses voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!