2 hete nem jött meg szombaton csináltam tesztet és negativ lett! Csináljak szerintetek még egy tesztet vagy menjek el orvoshoz?
Figyelt kérdés
Szombaton meg csináltam a tesztet negativ lett és még azota se jött meg ugyan ugy hányingerem van fáradt vagyok mint előtte meg sokat járok wc-re is!Várom válaszotokat minél hamarabb!2011. nov. 21. 11:06
21/63 anonim válasza:
Én is véreztem,két napig!!!Tisztára úgy mintha menzesz lett volna!Csak nem fájt semmim.Doki azt mondta semmi baj,ilyen van!Aztán 1 hét múlva ismét pár órát! De hogy megnyugodj,irány a doki! 12+2h ikres:)
22/63 A kérdező kommentje:
Nekem se fáj semmim!Csináljak elsőnek egy tesztet?Várom váalszt minél hamar!
2011. nov. 22. 12:54
23/63 anonim válasza:
Csinálj még egy tesztet most már lehet + lesz!Drukkolok!!!!
24/63 anonim válasza:
Még nem voltál dokinál? Ne halogasd!
25/63 anonim válasza:
Én is vérezgettem, meg vájt a cicim, de nekem kimutatta a pozit.
Ha voltál dokinál írd meg mi volt!
26/63 A kérdező kommentje:
Még nem voltam dokinál!Pénteken megcsinálom a tesztet és majd meg irom,hogy mit mutatott ki és hogy mit mondot a doki!
2011. nov. 22. 14:10
28/63 A kérdező kommentje:
Neked mit mondot a doki amikor mondtad neki,hogy véreztél?
2011. nov. 22. 14:31
29/63 anonim válasza:
Az egyik baba közel van a méhszájhoz az miatt volt a vérzés!
30/63 A kérdező kommentje:
Akkor lehet,hogy nekem is azért van?Hány hetesen mentél el dokihoz és mikor csináltál tesztet?
2011. nov. 22. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!