Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2 hete nem jött meg szombaton...

2 hete nem jött meg szombaton csináltam tesztet és negativ lett! Csináljak szerintetek még egy tesztet vagy menjek el orvoshoz?

Figyelt kérdés
Szombaton meg csináltam a tesztet negativ lett és még azota se jött meg ugyan ugy hányingerem van fáradt vagyok mint előtte meg sokat járok wc-re is!Várom válaszotokat minél hamarabb!
2011. nov. 21. 11:06
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
De, legalább 20-an leírták a normális tanácsot. Menj orvoshoz. Aki pedig ezt nem érti, annak valami gond van a lelkületével.
2011. nov. 24. 09:46
 52/63 anonim ***** válasza:
:)))Szerinted meddig ül a gép előtt és várja a "normális"tanácsot?Vagy egyáltalán mi számít neki annak?
2011. nov. 24. 11:19
 53/63 A kérdező kommentje:
Holnap meg csinálom a tesztet és majd holnap megyek időpontot kérni a dokihoz!Majd meg irom aki kiváncsi,hogy mit mondot a doki!Ki lesz kiváncsi?
2011. nov. 24. 11:21
 54/63 anonim ***** válasza:
Szerintem már mindenki kíváncsi. De lehet, hogy egyszerűen csak 9 hónapon keresztül itt írogatunk egymásnak, s aztán majd online drukkolunk a könnyű vajúdásért neked. :)
2011. nov. 24. 11:22
 55/63 A kérdező kommentje:
Lehet!Akkor majd holnap meg irom,hogy mit mutattot a tesztet!De még ma reggel is sötéteb vér jött ki.Mitől lehet?
2011. nov. 24. 11:26
 56/63 anonim ***** válasza:
Pl. Menstruáció. De hidd el, nekem innen lövésem nincs mi van veled ott, hogy érzed magad, meg ilyenek...
2011. nov. 24. 11:27
 57/63 anonim ***** válasza:
Én is,én is,én is nagyon de nagyon kíváncsi vagyok!!!!De ez a sötétebb vér, ez aggaszt egy kicsikét!!!Vajon mitől is lehet....no nézzük csak...talán ha tennél föl róla képet,jobban tudnánk diagnosztizálni!
2011. nov. 24. 11:34
 58/63 A kérdező kommentje:
Olyan az érzésem,hogy hányingerem van fejem fáj álmosság jön rám,mint aki terhes olyan tünetek jönnek rám!
2011. nov. 24. 12:16
 59/63 anonim ***** válasza:
100%

te dirket provokálod itt az embereket? :D basszus mi a távolból honnan a francból tudhatjuk hogy terhes vagy e. :) aki terhes az általában nem vérzik tehát ha én most azt mondom nem vagy terhes akkor mi van? mert kb így találgat itt mindenki.

én is voltam már úgy hogy két hetet késett hányingerem volt, fáradt voltam, fájtak a melleim volt egy kis vérzésem is aztán mégsem voltam terhes, de biztos vagyok benne hogy sokan tudnak ellenpéldát is mondani. szóval a doki majd megmondja.

2011. nov. 24. 14:47
 60/63 anonim ***** válasza:
Utolsó!Nem érdemes ám tépned a billentyűzetet,szerintem hibog az agya szegénykémnek!
2011. nov. 24. 15:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!