Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2 hete nem jött meg szombaton...

2 hete nem jött meg szombaton csináltam tesztet és negativ lett! Csináljak szerintetek még egy tesztet vagy menjek el orvoshoz?

Figyelt kérdés
Szombaton meg csináltam a tesztet negativ lett és még azota se jött meg ugyan ugy hányingerem van fáradt vagyok mint előtte meg sokat járok wc-re is!Várom válaszotokat minél hamarabb!
2011. nov. 21. 11:06
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
Egy csomó mástól lehet nem biztos,hogy azért amiért nekem! Én 6+4voltam mikor először mentem és 12+1 amikor mondta,hogy ikrek!Kétszer teszteltem,mindkét alkalommal negatív eredménnyel!!!!
2011. nov. 22. 15:46
 32/63 A kérdező kommentje:
Értem.Nem baj pénteken megcsinálom a tesztet ha az is negativ lesz akkor megyek a dokihoz!Nagyon örülnénk neki a terhes lennék
2011. nov. 22. 18:02
 33/63 anonim ***** válasza:

25. válaszoló vagyok, én a megerőltetés miatt véreztem és görcsöltem be, mert nem hittem, hogy terhes lehetnék, így nem vigyáztam magamra!

aztán amikor elmúlt a vérezgetés, akkor nem tudtam mi van, és a munkám miatt, mivel kertépítő vagyok, csináltam egy tesztet a biztonság kedvéért. és akkor lett pozi, kb 5 hetes voltam, vagy 6.

Én azt gondolom, nincs sok értelme annak, hogy vársz a dokival, mert a fogantatástól számított 3. héten már a petezsák látszik az ultrahangon, és akkor már a terhességi teszteknek is ki kell mutatnia.

És a két hete nem jött meg az nálad mit jelent? Annyit késik?

Mert ha igen, akkor vagy már 5-6 hetes terhes vagy, vagy lehet valami bajod is, pl ciszta ilyesmi, amire meg gyógyszer kellene!

Szerintem irány a doki!

2011. nov. 22. 18:10
 34/63 A kérdező kommentje:
2 hete késik de ma reggel kicsit véreztem is!Eddig mindig pontosan jött meg!
2011. nov. 22. 18:29
 35/63 anonim ***** válasza:

Akkor mire vársz?

Engem alig lehetett visszatartani teszt után... mert ugye nem minden nap rendelt a dokim, vártam napokat, aztán mikor már nem bírtam tovább, elmentem másikhoz.

Én ennyire ideges voltam, hogy pozi volt a teszt, és bevéreztem.

Mondtam páromnak, én nem várok holnapig, tusolok, és most megnézetem :)

2011. nov. 22. 18:45
 36/63 A kérdező kommentje:
Értem akkor lehet attol nekem,hogy én is izgulok,hogy terhes vagyok-e és ezért vérzek?
2011. nov. 22. 20:07
 37/63 anonim ***** válasza:
MENJ MÁR EL DOKIHOZ AZT MEGTUDOOOOOD!!!!!!!!!!
2011. nov. 22. 20:15
 38/63 anonim ***** válasza:

Izgulástól nem fogsz vérezni szerintem.

Annak valami oka van!

Nem gondolod?

Vagy nem félsz attól, hogy cisztád van?

Én attól rettegtem, nehogy elvetéljek!

Nem rémisztgetni akarlak, csak nem értem, mért nem mész orvoshoz?!

Mi itt nem tudjuk neked ezeket a kérdéseidet megválaszolni, csak a tapasztalatokat megosztjuk.

Már két hete nem jött meg, és még most megint tesztelgetni akarsz, és majd csak pénteken menni dokihoz?

Hát... te tudod!

Én szurkolok neked, mert látom, hogy csak arra tudsz gondolni, hogy babád legyen, és semmi más nem jöhet szóba nálad!

Szóval majd írd meg, mi volt a dokinál, ha elmész egyáltalán.

2011. nov. 22. 20:19
 39/63 anonim ***** válasza:

Jah, félreértettél!

Nem az izgulástól véreztem be, hanem a bevérzéstől voltam rohadtul ideges, és 1 napot sem tudtam várni!

Asszem ez így is normális!

2011. nov. 22. 20:21
 40/63 A kérdező kommentje:
Most már értem!Nekem ez lenne a második babám és az elsőnél nem voltak ilyenek egyből ki muatta a teszt,hog ypozitiv!Nem félek a cisztától!Tanácsokat várok tőletek!
2011. nov. 22. 20:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!