2 hete nem jött meg szombaton csináltam tesztet és negativ lett! Csináljak szerintetek még egy tesztet vagy menjek el orvoshoz?
25. válaszoló vagyok, én a megerőltetés miatt véreztem és görcsöltem be, mert nem hittem, hogy terhes lehetnék, így nem vigyáztam magamra!
aztán amikor elmúlt a vérezgetés, akkor nem tudtam mi van, és a munkám miatt, mivel kertépítő vagyok, csináltam egy tesztet a biztonság kedvéért. és akkor lett pozi, kb 5 hetes voltam, vagy 6.
Én azt gondolom, nincs sok értelme annak, hogy vársz a dokival, mert a fogantatástól számított 3. héten már a petezsák látszik az ultrahangon, és akkor már a terhességi teszteknek is ki kell mutatnia.
És a két hete nem jött meg az nálad mit jelent? Annyit késik?
Mert ha igen, akkor vagy már 5-6 hetes terhes vagy, vagy lehet valami bajod is, pl ciszta ilyesmi, amire meg gyógyszer kellene!
Szerintem irány a doki!
Akkor mire vársz?
Engem alig lehetett visszatartani teszt után... mert ugye nem minden nap rendelt a dokim, vártam napokat, aztán mikor már nem bírtam tovább, elmentem másikhoz.
Én ennyire ideges voltam, hogy pozi volt a teszt, és bevéreztem.
Mondtam páromnak, én nem várok holnapig, tusolok, és most megnézetem :)
Izgulástól nem fogsz vérezni szerintem.
Annak valami oka van!
Nem gondolod?
Vagy nem félsz attól, hogy cisztád van?
Én attól rettegtem, nehogy elvetéljek!
Nem rémisztgetni akarlak, csak nem értem, mért nem mész orvoshoz?!
Mi itt nem tudjuk neked ezeket a kérdéseidet megválaszolni, csak a tapasztalatokat megosztjuk.
Már két hete nem jött meg, és még most megint tesztelgetni akarsz, és majd csak pénteken menni dokihoz?
Hát... te tudod!
Én szurkolok neked, mert látom, hogy csak arra tudsz gondolni, hogy babád legyen, és semmi más nem jöhet szóba nálad!
Szóval majd írd meg, mi volt a dokinál, ha elmész egyáltalán.
Jah, félreértettél!
Nem az izgulástól véreztem be, hanem a bevérzéstől voltam rohadtul ideges, és 1 napot sem tudtam várni!
Asszem ez így is normális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!