Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha egy magzatnak leáll a...

Ha egy magzatnak leáll a szíve, kb.9 hetesen, akkor elvetél az anya?

Figyelt kérdés
2008. okt. 19. 15:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül, de legtöbb esetben igen, mivel kilöki a szervezet és vérzés kapcsán távozik a méhből. Viszont ha nem akkor műtéttel távolítják el. Csak nem baj van? 20 heteske
2008. okt. 19. 16:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Nincs semmi baj, csak túl sokat aggódom. Sok ilyet olvasok itt is és más oldalakon, és sokat jár hülyeségeken a fejem....Köszi
2008. okt. 19. 16:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel sok kismama igy van, en is sokat gyotortem magam ilyen kerdesekkel, de probald leblokkolni az agyad, es egyaltalan nem rakattintani a "negativ" kerdesekre. En amiota igy teszek, sokkal nyugodtabb vagyok. Amugy az elso valaszolonak igaza van, nem minden esetben lokodik ki magatol, altalaban muszeres befejezes van.
2008. okt. 19. 17:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha arra gondolsz, hogy vérzés fellép-e, akkor ez változó. Van akinél vérzés alakul ki, van akinél művi úton kell megszakítani a terhességet.

De erre még csak gondolni sem szabad.

2008. okt. 19. 18:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vetéltem el,söt észre sem vettem.Mikor megtudtam egy kontroll uh-án,még 10napig bennem volt.(más orvosok is vizsgáltak,ünnep jött közbe,majd hétvége)Ez idö allatt sem éreztem semmit.9hetes voltam.De ne aggodj.Ha ilyen történik és vannak tüneteid azok elmulnak.Nekem még tüneteim sem voltak.
2008. okt. 19. 19:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Elözö vagyok.Hányingerre gondoltam tünetek allatt.
2008. okt. 19. 19:05
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 2* voltam úgy,mint az előttem szóló,de aztán rájöttek a bibire és most már van 1 egészséges babám,akivel végigrettegtem a terhességet.Ha lesz még 1 baba igyekszem minden percét kiélvezni a terhességnek.Te is tedd ezt és ne aggódj,arra lesz jó pár éved a szülés után:)
2008. okt. 19. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!