SOS romlott levest ettem nem lesz baja a magzatnak?
Figyelt kérdés
9. héten vagyunk és a tészta vagy valami megromlott a tegnapi levesben.2011. szept. 26. 13:21
1/4 anonim válasza:
ha nem hús vagy tojás romlott meg, akkor nem lesz bajotok
2/4 A kérdező kommentje:
Nem az tuti nem... csak kicsit volt fura de meggyőztek, hogy semmi baja.
Hígítva volt a nem romlott levessel, mert tegnapi és gondolták semmi baja.
2011. szept. 26. 14:26
3/4 anonim válasza:
Ha tészta benne volt a levesben és úgy lett eltéve a hűtőbe, akkor nagy a valószínűsége, hogy romlott volt! Külön kell tárolni őket! Ha nem vagy valamiben biztos, inkább ne edd meg, főleg terhesen. Nem hiszem, hogy lesz bajotok, de máskor jobban ügyelj az ilyen dolgokra!
4/4 anonim válasza:
Én is jártam már így(húsleves) Anyukám azt tanácsolta, hogy ne pánikoljak, inkább igyak meg 2 nagy bögre vagy zsírosabb bolti tejet, de legjobb a házi tej. Azt mondta , hogy ez felszívja vagy nem is tudom mit mondott már konkrétan de a lényeg hogy az jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!