Ha vki 5 hetesen elvetél, az befejeződik otthon, spontán, vagy lehet belőle baj, ha nem megy az illető orvoshoz? De még nem is volt, csak a tesztből tudja hogy terhes lehet, mivel az poz?
nekem sajnos féléve volt egy olyan, hogy (ált 30 naposak a ciklusaim) 37. napon iszonyatos görcsök között darabos vérzésem jelentkezett, lefolyt a mensi, az első nap volt kegyetlen aztán a többi olyan volt mint szokott.
akkor nem mentem el dokihoz, mivel az első nap kivételével minden "rendben" lezajlott. (a lelki dolgokról most nem beszélek...:( )
2 hónapja voltam dokinál, megvizsgált és mindent rendben talált. előtte nem mondtam, h mi volt, utána amikor megemlítettem neki, mondta, h valószínű egy spontán vetélés volt, de már nem látja jelét.
azt mondta, hogy egy vizsgálat azért nem ártott volna, de az esetek 80 % !!!!! észre se veszik a nők, hogy elvetélnek mert nagyon korai terhességről van szó nincsenek tüneteik, rendesen megjön nekik, csak épp egy picivel talán erősebb.
az én estemben már nagyobb volt a baba :(:(, azért volt fájdalmasabb a megszokottnál
most viszont reménykedem nagyon, mert most tüneteim vannak, de nem merem magam beleélni.
viszont, ha bárki akárcsak terhesnek érzi magát, de még nem tesztelt, és kezd akárcsak barnázni, nyugodtan bemehet az első ambulanciára, elmondva ,hogy terhességre gyanakszik, és fél a vetéléstől. el fogják látni!!!!! és lehet így menekül meg egy piciny élet
Szia!
teszt után elkezdtem pecsételni, kórház, doki, fekvés. Kiderült 5 hetes terhes vagyok. (45 naposak a ciklusaim).Minden oké volt 8. hétig aztán elhalt a baba, de nem indult meg a vetélés. Kaptam egy kis időt hátha elnézték és a hosszú ciklusom miatt későbbi a baba, de nem fejlődött tovább. Minden terhestünetem megvolt, semmi görcs, vérzés sem. Most szerdán sajnos befejezték amit a természet nem.
Állítólag minden 5-6. nő elvetél, de nem mindenki tudja, hogy terhes volt,aki vérzésesen vetél el.
Az orvosom azt mondta nem félni a következő terhességtől, mert ilyenkor a szervezet próbál mihamarabb újra teherbe esni. Viszont csak pozitívan szabad gondolkodni.
Nehéz lesz, de megfogadom a tanácsát.
Kérlek, menj orvoshoz, az a biztos.
Babád még lehet, de a te egészséged is fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!