11. új hónap h újból reménykedek,kezdek már lassan belefáradni nem csak lelkileg de már fizikailag is érzem :( tudom h van köztettek olyan is aki több éve vár a babára, most még csak az ovura várok de már ez is nagyon,hátha most lesz a tea segítségével
Mi tavaly októberben kezdtük el a baby-projektet. Majd januárban pozi lett a teszt, de sajnos márciusban missed ab. lett a vége. Nehezen viselem még most is.
Ebben a ciklusban kezdtünk el újra próbálkozni, remélem jövő héten nem jön meg.
Ha összeszámolom kb. 8 hónapja próbálkozunk.
Nektek is nagyon szurkolok :)
2012. jún. 14. 08:30
2/6 A kérdező kommentje:
nagyon sajnálom az első babádat :( neked is sok sikert,és nagyon sok erőt a további próbálkozáshoz :)
2012. jún. 14. 09:11
3/6 anonim válasza:
Szia! Én csak annyit tudok mondani, hogy kitartás! Én 6 éve várok az első babámra, de még sajnos semmi. Én is rengetegszer fel akartam adni. De ovu környékén mindig az jutott eszembe, na hátha most! Nekem jövő hét csütörtökön lesz ovum. Nagyon nehéz várni, hónapról hónapra, hogy meg jön-e vagy nem. De fel a fejjel! Mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok!
2012. jún. 14. 10:20
4/6 anonim válasza:
Minden elismerésem azoknak akik sok küzdelem után sem adják fe. Én túl vagyok 3 lombikon két friss és egy fagyasztott embriós beültetésen. De utolsónál azt mondtam elég volt. Nehezen viseltem a sok hasba szúrkálást és ha lett is mindkét esetben kb 7-9 embrió nem élték meg a 3. napot sem. Lehet nálunk genetikai összeférhetetlenség van ,nem tudom de sajnos ilyesmit nem vizsgáltak. Csak játszuk el a 3 lehetőséget aztán úgy vannak vele ,ha már nincs támogatott lombik akkor majd mi fizethetünk magunknak mindenféle vizsgálatot amit csak akarunk. Na nem ,én nem kérek többet a hormonokból. Most már leálltunk. Oké nem védekezünk, de teljesen ráálltunk arra is ,ha nem jön a baba. Nem erőlködünk,nem görcsölünk bennem már a babavágy is totál lecsitult. Élvezem az életet a párommal :) Nektek sok sikert!
2012. jún. 14. 13:03
5/6 anonim válasza:
Mi egyből dokinál kezdtünk és annak ellenére, hogy minden vizsgálat eredménye jó volt (csak vitaminokat ajánlott a doki), így is csak az első Closty+Duphaston hónapban lett pozitív a teszt, 6 hónap próbálkozás után. Sajnos utána hamar el is vetéltem. Most kezdjük újra a gyógyszerezést.
Szóval csak ajánlani tudom az orvost, legfeljebb feleslegesen vizsgáltatod ki magad.
Kedves 3. hozzászóló, hogy-hogy még nem mentetek el orvoshoz? Ha 6 éve nem jön össze, akkor lehet, valamilyen probléma (hormonális, mechanikus stb) áll a háttérben. Nem ítélkezni akarok félre ne érts, csak így talán megkímélhetnéd magad annyi csalódástól.
2012. jún. 14. 14:12
6/6 anonim válasza:
Utolsó, a 3. vagyok voltunk már majdnem minden kivizsgáláson (3., 21. napi vérvétel, átjárhatósági,peteérés figyelés, andrológia) most cserélek 4. szerre orvost, de most rendes meddőségi szakrendelésre fogok járni, hátha ők rendesebben végzik a dolgukat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!