Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez most mensi vagy vetélés?

Ez most mensi vagy vetélés?

Figyelt kérdés

6 napot késett az amúgy óramű pontosságú mensim 6 hónapja nem szedem a fogamzás gátlót és ez volt az első éles próbálkozás. Tüneteim is voltak:émelygés, fáradékonyság, mindjárt megjön érzés ami nekem soha nem volt azelőtt.

Voltam dokinál 4 nap késés után nem látott semmit 8mm nyálkahártya ennyi.

Mitől produkáltam a tüneteket ha nem volt baba egyébként nem vagyok egy kényes alkat. Mivel most próbálkoztunk először nem is számítottam rá hogy össze jön csak érdekel mitől késhetett ennyit.

2012. jún. 22. 06:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért fél évvel az eset után jut eszedbe feltenni a kérdést. Ha ez 6 hónapja történt és azóta nem volt ilyen, akkor miért problémázol? Ráadásul azt írod, az orvos se talált semmit. A tünetek pedig lehettek pszichések is, ahogyan a késés is. Ha az ember babával próbálkozik, akkor előfordul ilyesmi.
2012. jún. 22. 06:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Tesztet csináltál? Mert ha tüneteid voltak, meg ennyit késett, akkor már pozitívat kellett volna mutatnia. A 8 mm-es nyálkahártya amúgy nem túl vastag egy terhességhez. Lehet, hogy csak most valamiért elhúzódott a ciklusod.
2012. jún. 22. 06:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Első, szerintem félreértetted. 6 hónap arra vonatkozott, hogy azóta nem szedi a fogamzásgátlót, de szerintem ez az eset most volt.
2012. jún. 22. 07:00
 4/7 anonim ***** válasza:

"6 napot késett az amúgy óramű pontosságú mensim 6 hónapja"

Ezt írta, ezen nincs mit félreérteni...

2012. jún. 22. 07:07
 5/7 A kérdező kommentje:

6 hónapja nem szedem a gyógyszert és ma reggelre jött meg 6 nap késés után .

Szerda reggel csináltam tesztet de nem működött a teszt mert a kontroll csík sem jelent meg. szerdán voltam dokinál és ma reggel akartam újra tesztelni, de már nem kellett sajnos.

2012. jún. 22. 07:08
 6/7 A kérdező kommentje:
Bocsi tehettem volna egy vesszőt vagy pontot a 6 hónap elé.
2012. jún. 22. 07:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy volt valami, de lehet, hogy csak szimplan kesett.

En is egyebkent jo sokat vartam a fogamzasgatlo abbahagyasa utan (8 honapot), mire ugy elkezdtuk a probalkozast. 7 honap utan nekem is volt egy hasonlo esetem, hogy kesett es utana csak megjott, es erosebb volt mint maskor. Akkor meg mi nem is probalkoztunk. De kovetkezo honapban is csak annyit mondtunk, hogy ha most osszejon, akkor mar johet, es egybol ossze is jott.

Nem erdemes vele foglalkozni, hogy mi lehetett.

Azt mondjak, tobbszor esunk teherbe, mint amennyiszer eszrevesszuk.

2012. jún. 22. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!