Ez most mensi vagy vetélés?
6 napot késett az amúgy óramű pontosságú mensim 6 hónapja nem szedem a fogamzás gátlót és ez volt az első éles próbálkozás. Tüneteim is voltak:émelygés, fáradékonyság, mindjárt megjön érzés ami nekem soha nem volt azelőtt.
Voltam dokinál 4 nap késés után nem látott semmit 8mm nyálkahártya ennyi.
Mitől produkáltam a tüneteket ha nem volt baba egyébként nem vagyok egy kényes alkat. Mivel most próbálkoztunk először nem is számítottam rá hogy össze jön csak érdekel mitől késhetett ennyit.
"6 napot késett az amúgy óramű pontosságú mensim 6 hónapja"
Ezt írta, ezen nincs mit félreérteni...
6 hónapja nem szedem a gyógyszert és ma reggelre jött meg 6 nap késés után .
Szerda reggel csináltam tesztet de nem működött a teszt mert a kontroll csík sem jelent meg. szerdán voltam dokinál és ma reggel akartam újra tesztelni, de már nem kellett sajnos.
Lehet, hogy volt valami, de lehet, hogy csak szimplan kesett.
En is egyebkent jo sokat vartam a fogamzasgatlo abbahagyasa utan (8 honapot), mire ugy elkezdtuk a probalkozast. 7 honap utan nekem is volt egy hasonlo esetem, hogy kesett es utana csak megjott, es erosebb volt mint maskor. Akkor meg mi nem is probalkoztunk. De kovetkezo honapban is csak annyit mondtunk, hogy ha most osszejon, akkor mar johet, es egybol ossze is jott.
Nem erdemes vele foglalkozni, hogy mi lehetett.
Azt mondjak, tobbszor esunk teherbe, mint amennyiszer eszrevesszuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!