Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek is elment a baba...

Szerintetek is elment a baba vagy csak a teszt szórakozik?

Figyelt kérdés
1 hete csináltam tesztet, ami akkor halvány pozi lett!bár barna folyásom van azóta is, dokinál is voltam vele, bár babát még nem látott, de mondta, h ez nem mensi, hanem méhszájsebből jön, kezelte is stb. hétfőn voltam a saját orvosomnál, még ő sem látott babát, jövőhét csütörtökre visszarendelt UHra. Azóta a tesztek rendes erős pozik lettek, bár egyik sem volt olyan, h mindkét vonal ugyanolyan erős lett volna!Viszont a mai 10es teszt nagyon halvány lett csak!mondjuk ez a fajta teszt legelőször is tök halovány volt csak (pénteken). A 25ösön meg rendesen kivehető a második csík!szerintetek elment a baba?bár vérzésem nincsen, csak ez a barna pöttyözgetés!május 7én volt utoljára menstruációm!amúgy a 10es tesz Ciriano nevű fastest.hu-ról rendelt, a 25ös pedig a bolt e-xepil teszt!nem értem :(

2012. jún. 8. 08:15
 1/9 anonim ***** válasza:

Jaj, nem szabad ennyit tesztelni. A dokid nem írt semmi gyógyszert a barnázásra? Minden teszt szerintem mást mutat.

Nyugodj meg, és pihenj sokat, gondolj arra, hogy nem lesz semmi gond.:))))

2012. jún. 8. 08:23
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha el is ment volna, a HCG nem ürül a szervezetből ilyen gyorsan, vetélést követően is még egy hétig pozitív a teszt.

Én sem tesztelnék többet.

Majd az orvos.

Addig megy a drukk!

2012. jún. 8. 08:29
 3/9 A kérdező kommentje:
A barnázás nem a mensi miatt van, ezért nem is írt fel rá gyógyszert. méhszájsebből jön a barnázás, amit kezelt is!
2012. jún. 8. 08:29
 4/9 anonim ***** válasza:

Először is nyugi!!!!

Én teljesen megértelek, én is hetente csináltam tesztet még akkor is, amikor már látták a petezsákot, hogy meg van-e még az én Drágám!! :)

Higgy a 25-ös tesztnek, engem is viccelt már meg 10-es!

Ugyanazon a napon erősebb volt a 25-ös, mint a 10-es!!

Koncentrálj a babádra, próbálj megnyugodni, hogy minden rendben lesz!!!

Most nagyon fontos neki, hogy ne idegeskedj!!

Boldog babavárást! :)

29hkm

2012. jún. 8. 08:52
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó!próbálok nem idegeskedni, csak olyan nehéz bizonytalanságban lenni!ráadásul ez a barnázás sem túl megnyugtató!köszönöm a szavaidat, télleg megnyugodtam picit!
2012. jún. 8. 09:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Velem is előfordult hasonló,nem szabad a teszteket hasonlítgatni mert csak beparázik az ember ezt tapasztalatból mondom.Nálam baba volt,most 3 hónapos.
2012. jún. 8. 09:04
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem is a fastst.hu-ról rendelt teszt negyed olyan halványan mutatta ki a babát, mint a bolti teszt.

Ne idegeskedj, ott az a pici :)

2012. jún. 8. 10:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi újság veled?????
2012. jún. 13. 09:40
 9/9 A kérdező kommentje:
Sajnos másnapra elkezdtem nagyon erősen vérezni, és ha volt is baba elment sajnos!Holnap megyek a dokimhoz, h megnézze, minden rendben van e. Azóta nem csináltam tesztet, de gondolom, h már negatív is lenne!Talán elgközelebb majd sikerül.. :(
2012. jún. 13. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!