Szerintetek terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2 napja késik a menzeszem, férjemmel nem mindig védekeztünk.
Ma reggel csináltam egy tesztet ami halványan de azért láthatóan pozitív lett, megerősítés kép délután csináltam még egyet ami negatív lett. Szerintetek terhes vagyok?
(Nem terveztük a bábát de nem is bánnánk)
2012. jún. 2. 16:13
1/5 anonim válasza:
Hát ha a reggeli az pozitív akkor valószínűleg igen terhes vagy.A délutáni azért lehetett negatív mert még nem termelődött annyi HCG hormon hogy délután is kimutassa.A reggeli első vizeletben több van.Reggel csinálj egy másik tesztet.
2/5 anonim válasza:
Szerintem is terhes vagy.:)
Gratulálok.
De én a helyedben csinálnék eggyet még valamelyik reggel.
Mégegyszer gratulálok.:)
17hkm
3/5 anonim válasza:
gratulálok, nagyon irigyellek! :) és egyet értek az előttem szólókkal, csinálj egyet holna vagy holnap után reggel első vizeletből!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infokat, a délután teszt-re az volt írva 1 perc alatt kimutatja így 1 perc után otthagytam hogy negatív, rá 3 percre visszamentem és hát ott volt a halvány 2. csík:)
Szerényen írhatom 5 hetes kismama:) Még egyszer köszönöm a válaszokat:)
2012. jún. 2. 17:05
5/5 anonim válasza:
Szia! Teszteltél ma? Mi lett az eredmény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!