Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Olyan létezik, hogy érzi...

Olyan létezik, hogy érzi valaki azt ha terhes lesz?

Figyelt kérdés
Ma voltunk együtt a párommal, és azóta 5-6 óra telt el, és úgy érzem mintha meg akarna jönni, de közben még csak a 16 napon járok.Létezik, hogy érzi valaki azt ha beágyazódik a magzat?Vagy csak éppen most fáj a hasam?
2012. jún. 1. 21:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A beágyazódás járhat tünetekkel, de ez úgy a 8-12. nap között történik meg, tehát ilyenkor még - az együttlét után pár órával - a kis sejtek találkozását nem érezheted (már ha egyáltalán találkoznak, hiszen a hímivarsejtek még akár 1-2 napig is vándorolhatnak, amíg életképesek).

Jelenleg, feltehetően az együttlét miatt érzel valamit, amitől fájhat a hasad. Vagy pszichés érzés.

2012. jún. 1. 21:18
 2/5 anonim ***** válasza:
72%

Beágyazódás az aktus után 10-11 nappal van...

Szerintem csak jó volt nektek, nagyon :D Érted, mire gondolok...

Amúgy én éreztem, mikor ágyazott magának, de szuper érzékeny vagyok ilyenre.

2012. jún. 1. 21:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Beágyazódás 5-6. napon kezdődik, nem 5-6 óra után.

Még fel sem értek azok a szerencsétlen spermiumok a petesejthez.

Kicsit túlpörögsz szerintem:D

2012. jún. 1. 21:20
 4/5 anonim ***** válasza:
73%
Lehet most van peteérésed és azt érzed, a beágyazódás ennél azért jónéhány nappal lassabb :)
2012. jún. 1. 21:32
 5/5 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Fizikailag nem érezhetsz semmit, a beágyazódás fájdalmatlan, esetleg ha a baba eltalál egy hajszáleret, akkor némi vérzés előfordulhat, de ez is csak esetleges, és neked majd max egy hét múlva jut el odáig a baba, ha sikerült most összehozni. Ne figyelgesd magad, nemvárt előtt nincsenek valódi tünetek.

Viszont!

Van néha a női megérzés, amikor egyszerűen csak tudod, hogy babás vagy. Nem jelekből, ez tényleg valami hatodik érzék lehet.

Amikor anno zebra lett a tesztem, nem lepődtem meg. :-) Természetesnek tűnt a két csík, pedig akkor már évek óta próbálkoztunk hiába.

2012. jún. 2. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!