Létezik, hogy vetélés után újra terhes legyek?
Figyelt kérdés
Május 2-án volt a vetélésem 4 hetesen. És ma a tesztem pozitív lett! :)2012. máj. 27. 19:55
1/17 anonim válasza:
biztos hogy elveszítetted a babád?vagy nem ikrek voltak?Amúgy elmondanád nekem kérlek meddig véreztél,én pénteken veszítettem el a babám és még vérzek,meddig tart,és utána egyből együtt lehetünk?
2/17 A kérdező kommentje:
Igen, biztos, hogy elveszítettem, mert voltam többször ultrahangon és hcg-t is néztek 2-szer. Teljesen kiürült a szervezetemből. És én akkor alig véreztem, csak 3 napig tartott. A doki azt mondta, hogy ilyenkor hamarabb esünk teherbe, ha van peteérés. Ezek szerint nekem volt :).
2012. máj. 27. 20:13
3/17 A kérdező kommentje:
Amúgy nagyon sajnálom! Nekem ez a 6. terhességem volt és még nincs babánk. Talán most sikerül. Orvost váltottam, akiben nagyon megbízok és mások is jó szakembernek, genetikusnak tartják.
2012. máj. 27. 20:15
4/17 anonim válasza:
nekünk sincs még babánk,de mi több mint 1 évet vártunk a babára,és rossz vége lett.
5/17 anonim válasza:
Azért döbbenetes, hogy 6 babát veszítettél el. Megtaláltátok a konkrét okát? Mármint biztosan tudod, hogy mi történt? Milyen hormon, vagy más áll a háttérben?
6/17 anonim válasza:
Jézus, már 6 babát veszítettél el? Rendesen kivizsgáltak? Kiderült, hogy mi lehetett az oka? Mert ennyi sorozatos vetélésnek már oka van, amit ha nem orvosolnak, aligha lesz belőle egészséges terhesség. Drukkolok, hogy most minden rendben legyen.
7/17 A kérdező kommentje:
Alacsony volt a progi szintem, a kisfiamnál pedig egy vírus okozta a koraszülést. Remélem most minden rendben lesz. Ráadásul szerdán kellene megjönnie, de nekem már ma pozitív lett a tesztem.
2012. máj. 27. 21:10
8/17 anonim válasza:
Én hinnék a tesztnek, szerdán ha még mindig pozi irány az új doki aki rögtön ad progi pótlást:)
9/17 A kérdező kommentje:
Ma felhívtam a dokimat és holnap megyek hozzá. :)
Mondanom sem kell, eléggé meglepődött!
2012. máj. 29. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!