Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sos. Lehet hogy elvetélek....

Sos. Lehet hogy elvetélek. Lehet hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Február 6-7én volt mg utoljára és március 5-6án az kb.8-9napja kellet volna meg jönni. De még mindig semmi jele annak hogy megjönne. Holnap rendelt vissza a doki Uh-ra. 3évvel ezelőtt volt egy elhalt terhességem utána rá született a 4 hónapos kisfiam. Császárral szültem. Csináltam 5 tesztet és mindegyik halvány csík volt. Egy nagyon pici vér jött az mitől van? picit görcsöl a hasam de nagyon enyhén hébe hoba de máskor is tapasztaltam ezen a héten.

2012. márc. 13. 15:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Az nem jelenti azt, hogy elvetélsz. Ha csak 1 csepp volt és az sem élénkpiros, akkor elképzelhető, hogy csak megpattant egy ér, vagy bármi más történt. A görcsölést tudnod kellene, hogy normális. Ne aggódj. Jól értem, hogy 4 hónapja szültél császárral és megint terhes vagy? Nem korai ez egy kicsit?
2012. márc. 13. 15:47
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem tervezett baba volt. A hüvelykúp mellet lettem terhes ha terhes vagyok de nem tudom még hogy az vagyok e. Csak gondolom hogy az már ennyi ideig nem jött meg.
2012. márc. 13. 15:50
 3/12 A kérdező kommentje:
Gondolod ahogy a méhem tágulhat úgy el cseppenhetett egy?
2012. márc. 13. 15:54
 4/12 anonim ***** válasza:
1. Eleinte teljesen normális, ha ki ki marad, nem jön meg. Miért nem csinálsz egy tesztet a találgatások helyett? Ennyi késéstől már napközben is kimutatja a dolgot.
 5/12 A kérdező kommentje:
Már csináltam 5-öt. És mindegyik halvány csík volt.
 6/12 anonim ***** válasza:
1. bocs, igazad van én nem figyeltem. Hát akkor igen, valószínűleg terhes vagy. Még mindig azt mondom, hogy ne aggódj, amíg nem nagyon görcsölsz és egyben vérzel is addig nincs gond. Viszont arra figyelj, hogy a heged is fájhat, mivel még elég friss. Ne idegeskedj, holnap mész uh-ra majd akkor kiderül. írd meg majd mi volt.
2012. márc. 13. 15:58
 7/12 A kérdező kommentje:
Hát ilyen enyhéket de egy picit erősebb annál figyelgettem de még mindig nincs semmi vérnek jelei.
2012. márc. 13. 16:00
 8/12 anonim ***** válasza:
Lehetséges, a közeli császár miatt keresd fel az orvosod mihamarabb!
2012. márc. 13. 16:01
 9/12 A kérdező kommentje:
Melyikre mondod hogy lehetséges? És mi lehet a következménye hogy ugye megint terhes vagyok valószínűleg és császárral szültem mik lehetnek a következmények?
2012. márc. 13. 16:04
 10/12 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt olvad el..

2012. márc. 13. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!