Ma vagyok 6 hetes terhes. Tegnap délután óta világosbarnás folyásom van. Lehet még ebből baba, vagy elvetélek?
Rengeteg pihenés, és próbálj nem izgulni.
Biztosat csak a doki fog tudni mondani, de egyáltalán nem biztos, hogy rossz vége lesz.
Nekem volt egy hasonló, de akkor már 12-13 hetes lehettem, és semmi baja nem lett a babának, ma már 13 hónapos, most is itt szaladgál. :)
Bocs, de én nem várnak holnap délutánig. Mennék most már ügyeletre. Én anno így jártam, és Utrogestant kaptam. Az is 2 nap alatt állította csak el a vérzést. Nekem egyébként rózsaszín pöttyel kezdődött, majd barna pöttyök lettek, ekkor mentem dokihoz. Tehát ez is két nap alatt zajlott mondjuk le, de én nem várnék, sosem lehet tudni.
Persze az is lehet, hogy nincsen semmi baj, és gyógyszer nélkül is minden simán megy tovább. És még van egy ötletem. Ha nem tudsz hamarabb orvoshoz menni, esetleg vegyél gyógynövény boltban palástfüvet és főzd meg teának. Az ugyanazt a hatóanyagot tartalmazza, mint az Utrogestan, magzatmegtartó hatása van. Nekem nagyon bevált.
Csatlakozom az utolsóhoz.
Én is bemennék ügyeletre inkább.
én sajnos tavaly nyáron, ugyanígy kezdtem és elvetéltem:(
de most a jelenleg a 16. hetet taposom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!