A kislányom most 5 hónapos, még van tejem, és nem is menstruáltam. Napokkal ezelőtt fájt a hasam, de nem úgy mint mensi előtt inkább mintha a petefészkem fájt volna. Nem vagyok felfázva meg semmi ilyen. Aztán mivel én nem szedhetek fogamzásgátlót migrén miatt, valamint mert felborítja a hormonháztartásom. Tegnapelőtt együtt voltunk a férjemmel és nem vigyáztunk eléggé. Tegnap erőteljes hasfájásom volt egész nap. Ha a gyermekem ráült vagy megrugta nagyon fájt. Ma semmit nem érzek.
Viszont a tegnapelőtti együttlétből még ha teherbe is estél, amiatt biztosan nem érezhetsz még tüneteket.
Viszont ha eddig is így "védekeztetek", akkor simán terhes lehetsz egy korábbi együttlétből.
Csinálj egy tesztet.
2012. jan. 17. 11:23
2/14 A kérdező kommentje:
Úgy ahogyan az előző években is. Azért nincs egy kazal gyerekem.:) Tehát vagy a napokat számoltam és megúsztunk egy nem kívánt terhességet, vagy az előtt hagytuk abba, még mielőtt..... Akkor egész egyszerűen nem értem mitől lehet. Nem tartom valószínűnek, hogy egy korábbi együttléttől terhes lennék. Olyan nem lehet, hogy peteérést érzem ennyire. Vélemény?
2012. jan. 17. 11:32
3/14 anonim válasza:
Én egy csomó okból nem szedhetek fogamzásgátlót. 10 éve megszakításos módszerrel védekezünk, pár hónapig a Pharmatex kúpot is használtuk, hogy ne kelljen megszakítani, illetve olykor-olykor a naptár módszerre hagyatkozva is éltünk nemi életet. Nem lettem terhes!!!! Amikor viszont azt mondtuk, hogy jöjjön a baba, akkor mindhárom alkalommal az első illetve a második hónapban teherbe is estem. Szóval azért az ember lánya nem össze-vissza működik. :)
De amúgy létezni létezik, bár kicsi az esélye.
Az, hogy 5 hónapja szültél és még nem menstruálsz, csak annyit mondanék rá: De jóóó Neked! Én szoptattam mint az őrült, a szülés után 3 hétig véreztem, rá 2 hétre pedig meg is jött rendesen.
2012. jan. 17. 11:40
4/14 anonim válasza:
Előző vagyok: de lehet, hogy a peteérés miatt fáj a hasad. Néha nekem is szokott.
2012. jan. 17. 11:42
5/14 anonim válasza:
Szerintem az aktushoz 2 napra nagyon korai lenne a terhesség tüneteit felfedezni!
2012. jan. 17. 11:54
6/14 anonim válasza:
10:40-esnek:
Én a ciklusom 24. napján estem teherbe rendszeres mensi mellett! Ennyit a naptár módszer biztonságáról.
Kérdező, csinálj tesztet mert korábbi együttlétből simán lehetsz terhes nagyon vigyázás ide vagy oda. De ha 2 napja teherbe estél is, azt még nem érezheted.
2012. jan. 17. 12:13
7/14 anonim válasza:
Két dolgot osztanék meg veled.
1. Az, hogy még nem jött meg, nem jelenti azt, hogy nem eshetsz teherbe. Az én babám 3 hónapos volt, mikor teherbe estem, igaz, nekem megjött, amikor 8 hetes volt.
2. Szülés óta minden hónapban megérzem a peteérést. Lehet előtte is éreztem, csak figyeltem rá, de az is lehet, hogy a szülés után változtak meg a dolgok.
Szerintem Neked peteérésed van, azt érzed.
2012. jan. 17. 12:14
8/14 anonim válasza:
Szerintem is a peteérést érzed, én korábban a szüléseim előtt sose éreztem mikor van, na azóta nagyon durván érzem.
2012. jan. 17. 12:17
9/14 anonim válasza:
Ez nem terhességtől van. 2 nappal később. Azért azt megkérdezném, hogy olyan miért nem lehet, hogy a peteérést érzed ennyire? Mert igenis lehet, még ha korábban nem is tapasztaltál ilyet. Én régen mikor még anno elkezdtem menstruálni, és az azt követő években sosem éreztem semmit, aztán 4 évig szedtem fogamzásgátlót, és abbahagyása után már éreztem, sőt az első kifejezetten fájt, és el is húzódott, úgyhogy el is mentem orvoshoz, mert azt hittem, valami gyulladás, de megnyugtatott, hogy csak peteérés, és a tabi után előfordul az ilyen. Nos a terhesség is hasonlít ehhez, mert ugye akkor is hónapokig nincs peteérés, meg még hozzá jön a szoptatás, szóval nehezen áll vissza a normális hormonháztartás. Szóval lehetett peteérés simán.
2012. jan. 17. 12:18
10/14 anonim válasza:
szerintem is peteérési fájdalom volt.Ha terhes lennél akkor azt még nem éreznéd vagy,ha korábbi aktusból lettél terhes akkor vegyél tesztet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!