Lehetek ismét terhes?
Figyelt kérdés
Közel 2 hónapja volt abortuszom, és azóta lefeküdtem a barátommal..egyszer már azóta meg is jött, rá négy hétre az abortusz után!Most ismét félek, hogy az lehetek..mennyi esély van rá?(Am. nem védekeztünk:S de nem ment el bennem, és előtte "tisztálkodott"!!NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK!!!2010. máj. 5. 15:32
1/10 anonim válasza:
ez az idézőjeles "tisztálkodott", mit jelent?
egyébként kicsi esély van
2/10 anonim válasza:
Szia! Igen lehetsz!
Kérlek, olvass után a védekezési módszereknek! Nagyon hasznos lenne!
Még valami, az esemény utáni tabi nem jöhet már szóba?
Mert gondolom, ezt a babát sem szeretnéd! :-(((
3/10 anonim válasza:
szerintem te nem vagy normális....
4/10 A kérdező kommentje:
A "tisztálkodás" azt jelenti hogy előtte megtörölte!De ez kicsit nyugtat, hogy kevés az esélye!:) Köszönöm a választ!:)
2010. máj. 5. 15:38
5/10 A kérdező kommentje:
Már nem mert nem most voltunk együtt!!:( Hát ha ismét terhes lennék, nem vetetném el!A barátom sem engedné, és én sem tenném meg ismét!Kicsit mostmár nyugtalanít a 2. válaszoló kommentje, de köszönöm a választ!3. válaszoló igen is normális vagyok..:S írtam, hogy normális választ kérek..akkor nem kell írni, ha nem tudsz válaszolni!
2010. máj. 5. 15:41
6/10 anonim válasza:
Szerintem nem lehetsz terhes de védekezzetek mert nem tesz jót a szervezetednek az abortusz.
7/10 anonim válasza:
Én nem értelek!!!Miért nem védekeztetek???Ez a szitu most jó hogy azon parázol hogy terhes vagy e megint vagy nem?Én biztosan nem tenném ki magamat másodszorra is egy abortusz lehetőségének,hanem tennék ellene hogy ne legyek terhes.Legalább te legyél észnél hamár a barádodat nem érdekli hogy min kellett keresztül esned.
8/10 anonim válasza:
Ha nem ment el, de előtte "megtörölgette" akkor is teherbe lehet esni csak kisebb eséllyel. Reménykedj hogy nem estél bele a "kisebb esély" kategóriába......
Mindenesetre hiába vársz csak normális válaszokat, erre a kérdésre totál normális reakció az hogy mi a fenének nem védekeztek?
9/10 anonim válasza:
ha már elvetettél egy gyereket akkor mi a f...nak nem védekeztek???naponta nem tudnál bevenni egy szem gyógyszert(fogamzásgátlót,remélem már hallottál róla)vagy a párod farkára húzz egy gumit.sokan mindent megadnának egy kisbabáért te meg csak elveteted és még így se védekeztek normálisan?amúgy nyugodtan le lehet pontozni nem érdekel.de ha nem akarsz gyereket akkor védekezz,nem kéne még egy magzatot megölni
10/10 anonim válasza:
szerintem lehetsz
nem mondták az orvosok,hogy az első 8hétbe nagy a kockázata az új teherbeesésnek?
Csinálj tesztet!És jobban figyelj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!