Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 éves lesz a kisfiam,2010....

3 éves lesz a kisfiam,2010. novemberében volt egy vetélésem üres petezsák miatt. Most ismét terhes vagyok, tegnap töltöttem az 5. hetet. Várjak még az orvoshoz menetellel szerintetek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 11. 14:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem 1 hetet minimum! De drukkolok nagyon! :-)

Nekem az első terhességem végződött "úgy", szerencsére azóta van egy 21 hós Nagylányunk! :-)

2011. jún. 11. 14:06
 2/7 anonim ***** válasza:

Én 5 hetesen + 2 naposan mentem dokihoz,üres petezsákot látott + szikhólyagot.

Nem lettem nyugodtabb!! Sőt! Ha csak egy héttel később mentem volna,már többet tudok,és nyugodtabban várok.

Ne tudd meg mit össze idegeskedtem,hogy vajon lesz-e lakója annak a petezsáknak.

De közben persze volt pozitív hozadéka is,mert megtudtam hogy valóban terhesség lépett fel,és jó helyre ágyazódott be tehát nem méhen kívüli.

(most valószínűleg nem segítettem sokat ezzel a válasszal,de aztán hátha mégis...)

Igazából az lett volna a mondani valóm,hogy ha még birod,akkor várj egy hetet szerintem,ha baj lenne,az akkor is kiderül,viszont most ez még nem derülhet ki...

Vigyázz magadra,sok örömet és jó egészséget kívánok az egész családnak!

2011. jún. 11. 14:09
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem baj ha egy hét múlva mész,de ne idegeskedj addig!

Pihenj sokat! :)

2011. jún. 11. 18:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia, első vagyok. Voltál azóta dokinál? Minden rendben, ugye?
2011. jún. 17. 07:41
 5/7 A kérdező kommentje:
Jajj, kicsit késve, ne haragudjatok, hogy nem válaszoltam. Voltam orvosnál 6+4 hetesen, minden rendben volt, akkor volt 6 mm, és már volt szívverése is a drágának! :)
2011. jún. 26. 20:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Vigyázz magatokra! :)
2011. jún. 26. 21:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nektek is sok sikert! :)
2011. jún. 27. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!