2010.12.21. -én volt a utolsó menszim. Tegnap közölte az orvos hogy nem vagyok terhes, és nem volt peteérésém. Mi okozhatja hogy nincs peteérésem? Nagyon szeretnénk Gyermeket!
Szia!
Nekem a stressz miatt nem volt kb 4 hónapig, amint nyugisabbak lettek a hétköznapok lett is pé-m :) sőt... :)))
8+5 km
nekem is 2010.12.21. :)
azóta semmi, 24.-én voltam dokinál nem látott semmit, (16.-án kell mennem megint) csináltam tesztet negatív lett.
Kíváncsian várom hogy mit fog mondani a doki 16.-án. hogy miért van ez, gyakorlatilag évekóta 24 napos a ciklusom.
Nekem is 21-én volt utoljára, nem vagyok terhes, nem volt pé-em de én dokihoz csak 1,5 hétre kaptam időpontot. Előző ciklusomban sem volt pé-em és szintén nem jött meg, akkor kaptam én is gyógyszert, amitől megjött.
Nem tudom, hogy mitől lehet, kíváncsi vagyok rá én is, mert én (is) aggódom.
13:43-as vagyok.
Ezt a brigádot!!! majd megírom mi volt nekem a dokinál. addig is reméljük a legjobbakat! kíváncsi vagyok nektek is mit mond.
Hát, én is kíváncsi vagyok...
Ezekszerint én megyek legelőbb dokihoz (1 nappal beelőzlek :), majd megírom, hogy mit mondott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!