Egyre hosszabb volt a menstruációm és már 45 napig kitolódott. Nem jött a baba 6 hónap után és az orvos azt mondta, hogy valószínűleg nincs peteérésem. Most kezdem el szedni a clostyt, szerintetek lesz peteérésem?
Szia! Nekem is ez volt a problémám.Nagyon hosszú ciklusokkal. 7évig nem jött a babó. Az orvosom írt Clostyt,fél évig szedette, volt peteérés,és három vetélés.
Elmentem végül egy endokrinológushoz aki segítségével derült ki hogy pajzsmirigy beteg vagyok, a TSH szintem nem volt jó ahhoz hogy baba legyen, miközben két nőgyógyász szerint is jók voltak az eredményem. Elküldött egy magán 4D-s ultrahangra, ahol hüvelyi uh-n megállapították hogy PCO-m van, ezért is volt ilyen a mensim, és a babák is azért mehettek el, mert valamiféle hormon(nem tudom pontosan mi) magas volt, így megakadályozta a babók megmaradását.
kaptam gyógyszert a pajzsmirigyemre októberben, köv év januárjában derült ki a PCO, arra is kaptam, és februárban sikerült teherbe esnem, és meg is maradt.
Szerintem mindenképp keress fel egy endokrinológust. Pajzsmirigy vérvételre háziorvos is elküldhet, és meg tudod azon nézni, hogyha a TSH 2 felett van, érdemes szakembert felkeresni.
Remélem tudtam segíteni.
Sajnos nagyon sok orvost és vizsgálatot megjártam mire kiderültek a problémák, remélek neked minden jót, és mielőbbi babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!