Csajok, mit tennétek, ha az orvos kozolné veletek, hogy nincs peteérésetek és természetes úton soha nem eshettek teherbe? én kiprobáltam már a closyt is, de attol sem volt peteérésem és sok kis cisztám is van. Most PCOra fognak vizsgálni.
Én elküldeném az anyjába!
Azért mert paráztatja az embert!!!
Nekem is mondta ez doki és sajnos akkor én sem mondtam neki ugyanezt...
Jah és mondanom sem kell, nem lett igaza!!!
1. gondolkodj pozitívan- egy csomó esetben tévednek
2. nézesd meg más orvossal is- több szem többet lát
3. még mindig van más mód teherbe esni, ha igazuk is lesz
Szia.
El ne keseredj ám:-)))) Azért, mert ( egyenlőre !!!) nincs peteérésed, és esetleg még mondjuk PCO-D is van, még egyálatlán nem biztos, hogy nem lehetsz spontán terhes.
A mai orvostudományban ezek kezelése mellett pillanatok alatt KISMAMI lehetsz.:-))))
Olyan nincs, hogy egyáltalán ne tudjanak Neked szép , érett petesejteket " csinálni".:-)))
szia!
nekünk nem egészen ez volt a szitu,de a doki azt mondta a férjemnek hogy valószínüleg sosem lehet majd gyerekünk mert neki gyerek korában csontvelő átültetése volt!nagyon elkeseredtünk,de rá 1 hónappal már terhes voltam!!tényleg próbálj pozitívan gondolkodni és magadnak bizonygatni hogy sikerülni fog!biztos így lesz!
Ne keseredj el, keress fel más orvos(oka)t is!
Semmi sem lehetetlen, ha tényleg akarjuk!
Ne idegeskedj emiatt!Április 17-én elmentem dokihoz, mert úgy gondoltuk belevágunk a babaprojectbe, közölte, hogy "steril" vagyok, sok apró cisztával, plusz a férjemnek csak 1 heréje van egy betegségből adódóan, így nulla az esélyünk spontán teherbeesésre. Május 27-én a nemvárt előtt egy héttel már pozitív volt a tesztem.
22 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!