Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elég a terhes vitamint szedni?

Elég a terhes vitamint szedni?

Figyelt kérdés

Gravidát szedek, előtte Elevitet szedtem. Más vitamint nem szedek. Úgy látom, ezekben nincs folsav.

Szerintetek elég a terhes vitamint szednem??????

2012. jún. 1. 22:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Mennyi idős terhes vagy? Mert a terhesség során előfordulhat még, h vasat illerve magne b6ot kell szedned.
2012. jún. 1. 22:46
 2/9 anonim ***** válasza:

Honnan veszed, hogy nincs bennük folsav? Olvasd el alaposabban, mert van [link]

Nekem a dokim a folsavon kívül egyáltalán nem ajánlott terhes vitamint, azt mondta, ha normálisan és egészségesen eszem, akkor teljesen felesleges. Nem is szedtem, csak az első 2 hónapban gravidát, így is szép nagy lett a babám és egészséges.

2012. jún. 1. 22:49
 3/9 anonim ***** válasza:

Én is Gravidát szedtem, + mellé folsavat.

Később írt fel a doki vasat és Magne B6-ot.

2012. jún. 1. 23:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Folsav a fontos a 20.hétig.Magnézium akkor kell úgy tudom,ha sokat feszül a has.Vas meg ha vérkép kimutatja a vashiányt.Pont a terhesvitamin a legkevésbé fontos,ha eszel egészségesen.Minden orvos mondja,a terhesvitamint nem a magzat miatt szeded,hanem saját magad miatt,hogy neked ne legyen vitaminhiányod.A pici elveszi,ami kell neki belőled.
2012. jún. 2. 06:30
 5/9 anonim ***** válasza:

Én speciel semmit nem szedtem, csak folsavat.

Igyekeztem normális étkezni és ez elég volt!

2012. jún. 2. 08:15
 6/9 A kérdező kommentje:

Mennyi folsavat kell beszednem naponta????

Mi a szokásos adag????

Ki írja fel? Én is vehetek gyógyszertárban recept nélkül?

Hány grammosat????

2012. jún. 2. 12:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Én napi 1 szemet szedtem, recept nélkül is adnak.

Eurovit folsav, 3 mg-os. (50 szem/doboz)

2012. jún. 2. 15:03
 8/9 A kérdező kommentje:
köszi, akkor hétfőn irány a gyógyszertár és folsav :)
2012. jún. 2. 15:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is azt szedtem.Egy 50szemeset.Napi 1-2van ráirva,elején felváltva szedtem,egyszer 1et másnap 2-t,de mikor fogyóban volt már,csak napi 1-et.
2012. jún. 3. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!