Melyik terhes vitamint szeded?
Figyelt kérdés
Én most a Centrum Pregnancy Care, de ha elfogy akkor vennék egy másik fajtát, 100 szemeset.2012. máj. 2. 00:08
1/10 anonim válasza:
Én elvitet szedek, nekem ezt ajánlották.
2/10 anonim válasza:
Én mindentől rosszul voltam, kivéve a Femibiont, de mindenki mást fog ajánlani neked, szóval szerintem nem tudsz ez alapján dönteni.
38 hkm
3/10 A kérdező kommentje:
hát én elevitet vennék, de olvastam hogy sokan a gravidát szedik... de mindegyiknek ugyanaz a hatása, csak más a neve.
2012. máj. 2. 08:10
5/10 anonim válasza:
Mindegyiknek ugyanaz a hatása, én elevitet soha többé nem választanék, mert iszonyú mennyiségű vitamin van benne, kevés embernek van szüksége ennyire, ezért gyakran okoz hányást, hasmenést. A Femibion az egyetlen szerintem, aminek az összetétele változik, ahogy haladsz előre (a 14. hét utántól másfajta van, mint addig), és amúgy sincs benne egy vízilónyi adag. :)))
6/10 anonim válasza:
Femibion800-at szedek! :)
5 hetes babás :))
7/10 anonim válasza:
Femibiont szedek most is, és az előző terhességemnél is azt szedtem.
8/10 sumergo válasza:
Elevitet szedtem, semmi gondom nem volt vele. Most is szedtem szoptatás alatt, igaz, csak hetente 2 db-ot. Terhesség elején napi 1-et, 16. héttől pedig kétnaponta szedtem.
9/10 anonim válasza:
Szia. Én Ladeevitet szedek. Nekem teljesen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!