Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik magzatvédő vitamint...

Melyik magzatvédő vitamint ajánljátok?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb? Hallottam olyat is, hogy akik szedik, azoknak nagyobb súlyú lesz a babájuk, igaz ez?
2012. ápr. 8. 14:44
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Mikor hallottad ezt?

Mi az hogy magzat védö? Mitöl védi?

Ha úgy nézzük egyik sem jó. Söt a mesterséges vitaminok mind mesterséges anyagok, amiket a szervezetbe víve lerakodnak, és ottmaradnak.

Terhesség alatt az egyetlen amire több szüksége van egy kismamának az folsav. De ez is csak az elsö trimeszterben. Mindegy melyik vitamint veszi meg az ember, a lényeg folsav legyen benne. A második trimesztertöl már nem szükséges vitamint szedni, vagy ha valki szed ajánlott csak párnaponta.

Véddeni nem védi a magzatot.

nagy súlya meg attól lesz amit te megeszel. Egyetlen vitamin készítménynek sincsen cukor (vagy nem nagy mennyiségü) vagy zsír tartalma, ami hízlalná a babát.

Az egyetlen felelös a baba nagyságáért az a placenta és hogy te mit eszel. A placenta engedi át az energia forrást a magzatnak, így ha anyuka normál placentával normál étkezéssel van akkor normál babája lesz. ha a placenta nagyobb áteresztésü akkor lehet jobb étkezéstöl is nagyobb babája (de nem óiriási), ilyenkor anyukának vissza kell venni a zsíros édes éteelkböl. Szóval ha nem akarsz nagy babát és szeretnéd hogy neked és a gyereknek is elég vitamin, ásványi anyaga legyen akkor egyél egészségesen, egyél sok salátát, gyümölcsöt, kerüld az édeségek, és a zsíros ételekt.

2012. ápr. 8. 14:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Én Gravidát szedtem. Egészséges babám született, teljesen átlagos súllyal. Ja, és én sem híztam 40kg-t. 9hós a kisfiam és már ugyan annyi vagyok, mint amivel kezdtem. Szerintem ez tök butaság, hogy nagyobb lesz a baba súlya, ez genetika.

Szóval a Gravida nekem bevált, ha jól tudom legalább még magyar is, csak a fontos, hogy étkezés után szedd be.

2012. ápr. 8. 15:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Én Elevitet szedtem. A terhesség alatt 11 kg-t híztam, a kisfiam 3300 grammal született.
2012. ápr. 8. 16:06
 4/6 anonim ***** válasza:

Femibion!

A tesómnak 3700g lett a kisfia!

2012. ápr. 8. 17:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Én Femibiont szedtem (az orvos leginkább ezt javasolta).

Hármasikrekkel 17 kilót híztam.

Gravidát és Elevitet is próbáltam, az Elevit nagyon nem jött be, attól rosszul voltam.

2012. ápr. 8. 18:18
 6/6 anonim ***** válasza:
3as ikrek??!!!!!!! Mázlista:))))))))))
2012. ápr. 9. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!