Mindenki aki itt babát szeretne szed terhes vitamint?
Én nem szedtem, akkor sem,amikor már terhes voltam.
Nekem az mondta az orvosom,hogy ha változatosan eszem és minden eredményem jó, akkor nem kell.
Magától a vitamintól nem lehet hamarabb teherbeesni!
Én nem szedtem, amikor próbálkoztunk. Mikor terhes lettem, akkor utánaolvastam, és mivel nem igazán táplálkoztam vitamindúsan (egy csomó mindent nem kívántam és rosszul voltam tőle), ezért elkezdtem szedni az Elevitet olyan 7-8 hetes terhesen.
Baba nem fog előbb jönni a vitamintól, csak annyi, hogy amikor a baba elvonja az anyuka szervezetétől a vitaminokat, akkor a terhesvitamin szedésével tudod pótolni. De valaki inkább gyümölcsöket/zöldségeket eszik.
Amúgy már megszületett a babám, és csak halkan mondom nem lett nagy baba (3,3 kg) és én sem híztam sokat (8 kg). Ezt csak azért írtam, mert vannak előítéletek a vitaminokkal kapcsolatban...
En sem szedtem terhesvitaminokat (kulfold, itt nem ajanljak). Lanyom 4 kilos lett.
Baratnom mar teherbeeses elott szedte, azota megszult MAgyarorszagon, meg mindig szedik, kislanya 2,5 kilos lett.
A masodik babat tervezzuk, folsavat kezdtem el szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!