Csajok! Egy idióta kérdés, mert itt mindenki babát szeretne és én is, de mikor? Bővebben lent!
Köztudott,hogy 35 év felett sajnos nehezbb a teherbeesés esélye.:(
Én a helyedben belevágnék a 3-ik baba "gyártásába",ugyanis könnyebb fizikai munkát csinálhatsz mellette(itt nem betonozásra gondolok,hanem pl:tuja,cserje,fa ültetésre,festésre,stb..)
Nálam nem lenne kérdés,hogy most belevágnék-e vagy sem,mert ne adja Isten,de mi van ha várat magára a pici,és csak hónapok mulva akar érkezni?
Persz szívemből kívánom,hogy mihamarabb ess akkor teherbe mikor már Ti szeretnétek,de ne nagyon halogasd/halogassátok!
Sok sikert,és hajrá!
Ja!A féjed biztosan megérti,és írtad is,hogy örülne neki,és Te is!
Utolsónak:
Nagyon sajnálom! Megkérdezhetem, hogy hány hetesen mentek el a babák és azóta esetleg sikerült?
14:43-as vagyok.
sajnos az igaz, hogy amig az embert túl sok stressz éri, addig nehéz is teherbe esni, és talán ilyen helyzetben védekezik is a szervezet azzal, hogy nem engedi a babát a pocakban-mert érzi, hogy elég az is az embernek ami van. Mi a kisfiam után rögtön szerettünk volna testvért, de közbejött családi tragédia, államvizsga, és építkeztünk is, és mig helyre nem állt minden addig nem is estem teherbe. Majd mikor kicsit nyugodtabb időszak közvetkezett akkor egyből sikerült. Ekkor volt a fiam 18hós.
Te kedves kérdező viszont egy támogató családdal és főleg férjel az oldaladon aki szivesen látna már ismét pocakosan- aki ilyen önfeláldozó és magára vállalja a következményeit is- szerintem ez nagyon szép dolog és megkönnyíti a döntést is! Ha mind a ketten akarjátok és nyilván a következményekkel is tisztában vagytok- akkor már szerintem el is van döntve a nagy kérdés;-)
Sok sikert kivánok mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!