Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha valaki babát szeretne de...

Ha valaki babát szeretne de mindenki azt mondja hogy ne akarjuk görcsösen de ha szeretnék babát akkor mi másra gondoljak?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 14. 18:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Na latod ez egy jo kerdes ezt mar en is fel akartam tenni kivancsi vagyok a valaszokra.
2008. ápr. 14. 18:49
 2/10 anonim ***** válasza:
Arra gondolj, hogy lehet hogy pont azért nem jön össze mert stresszeled magad.Erre minden olyan nő rá jön magától is, aki mondjuk kb fél éve próbálkozik.Mi is fél évet próbálkoztunk, görcsösen vártam, mértem a hőmet, ovul teszte használtam. Ha fáradtak is voltunk pé idején akkor is együtt voltunk.Utána belefáradtam, a folyamatos steresszbe,abba hagytam a mérést, ha pé volt is de nagyon fáradtak voltunk, inkább aludtunk. Nem vettem ovul tesztet, és nem sokra rá,elfelejtettem hogy megkellett volna jönnie, és 7 hetes terhes voltam már.Úgy hogy próbáld így fől fogni, de persze ez a stressz ez normálisnak mondható,aki babát szeretne.Úgy hogy hajrá.38 hetes kismama
2008. ápr. 14. 18:53
 3/10 anonim ***** válasza:

7 éve vagyok férjnél, egyből próbálkoztunk, és nem sikerült.

Eltelt 3 év elmentem orvoshoz, megműtöttek és azt mondták felejtsem el hogy valaha terhes leszek. Nos mire lemondtunk róla és már eszünkbe sem volt még a lombikkal próbálkozni sem, akkor derült ki hogy 6 hetes terhes vagyok, most 18 vagyok!!! És minden rendben. Tudom hogy milyen érzés, nálam az úgynevezett "remény is meghalt" de itt van és már mocorog is:)))))))

Légy türelemmel, de ne görcsölj rajta, élvezd pároddal az együttléteket, törödj magaddal, a munkáddal, hagyd magad sodrodni.... és meglátod ha megnyugszol jönni fog!!!!

sok sikert

2008. ápr. 14. 18:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele. Nem tudok nem erre gondolni rögtön felkelés után, a buszon, a munkahelyemen stb. De olvasva az előttem hozzászólókat ez idővel kicsit tompul, kevésbé leszünk görcsösek! Idő, légy velünk!!!!!!!!! :)
2008. ápr. 14. 19:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Nekünk is mindenki azt mondja mikor lesz már baba...?Igy azért nem könnyü "nem"gondolni rá,hogy minden nap valaki megkérdezi na rajta vagytok a projecten?Igen hogy ne lennénk rajta,már élesbe megy 6hónapja!Lányok!!!Akkor tényleg próbáljunk meg kevesebbet gondolni RÁ!Bár nem tudom,hogy lehet valamit ugy akarni,hogy magamnak azt hazudom nem is akarom:))?
2008. ápr. 14. 19:50
 6/10 anonim ***** válasza:
nem igaz hogy nem lehet babank ha mindig arra gondolunk!en minden percben aval stresszeltem magam mikor lessz mar babam es megis lessz..9 hetesek vagyunk,hiaba mondta anyukam ne mind gondoljak ra...
2008. ápr. 14. 20:11
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát rossz is nagyon hogy mindig azon aggodnak nálunk is! De én sem tudok másra gondolni csak a babyre:DD! Már nagyon szeretnék :)!Most szeretnénk lakást venni majd remélem hogy igy nem gondolok rá annyit:D!
2008. ápr. 14. 20:39
 8/10 anonim ***** válasza:

lessz hát még akkor isdha sokat gondolsz rá!

nem babonaság ez egy kicsit?

lehet sokszoor stressz az oka de nem mindenkinél.

2008. ápr. 14. 23:02
 9/10 anonim ***** válasza:
szia. mi már három éve szeretnénk babát nem sok sikerrel, már a reményt is feladtam, de ebbe a hónapban újra megpróbáltuk, és én már ugy vagyok vele, hogy vagy sikerül vagy nem, előbb utóbb belefárad az ember és már nem akarja annyira nem foglalkozik vele olyan görcsösen. ha nagyon görcsölsz nem csak a baba nem jön össze de a lelked is tönkre teszed. én is így voltam
2008. ápr. 15. 12:54
 10/10 anonim ***** válasza:
nekünk is nagyon nehéz ez! Már 2 éve nem jön össze a baba! Nagyon nehéz nem a babára gondolni mert mindig eszembe jut valamiről! Mindenki azt mondja ne akarjuk ennyire görcsösen!De aki nem volt még ilyen helyzetbe az nem tudja milyen érzés!mellesleg a páromnál olygozoospermiát állapítottak meg!Ami nehezíti nagyba a teherbeesést!
2008. ápr. 16. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!