Már nem tudom mire gondoljak?
Szia!
2 éve próbálkozunk - tudom ez még nem számít olyan borzasztó nagy időnek, de aki benne van annak még ettől is többnek tűnik. Eddig egy orvosnál voltunk, aki megcsinálta nekem a vizsgálatokat és ő csinálta a HSG-t is. Ajánlott egy orvost, aki ha nincs más megoldás az inszeminációt csinálná. Az eddigi vizsgálatok alapján semmilyen betegségünk nincsen. A párom 33 én pedig 30 éves vagyok. Állandóan ezen rágom magam, hogy én nem tudok teherbe esni, nagyon rossz de lehet éppen ezzel rontom az esélyem még jobban.
Összefoglalnám amit írtál, hátha másként olvasva rájössz mennyire nincs min keseregned:
Még csak 30 éves vagy, akinek nem volt egyetlen inszemje vagy lombikja sem, és komoly szervi bajod sincs, mert azt már megtalálták volna. 2 éve próbálkoztok, ami nem rövid idő, de nem is egetverően hosszú, és te abba akarsz beletörődni, hogy nem lesz gyereked. Ugye, hogy vicces?
Természetesen nem kinevetni akarlak, hanem kicsit rávilágítani arra, hogy eltúlzod erősen ezt a problémát. Én tudom mennyi idő 2 év, én több mint 2 évet vártam a fiamra, 3 városban 3 orvos műtött, vágott, szúrt, kezelt, lombik várólistán voltunk már mire az utolsó hónapban spontán sikerült.
Akkor te miért is abba akarsz beletörődni, hogy nem lesz gyereked??? Miért nem azt kérdezed, hogy ki tud egy jó orvost, vagy aki ilyen cipőben járt annak hogy sikerült mégis? Miért nem tudakozódsz, mész, hajtasz, küzdesz? 2 év semmi a feladáshoz. LESZ GYEREKED, hát kicsit nehezebben mint az abortuszra rohangáló "anyukáknak", de lesz. Nem kell ennyire nekikeseredni.
Nekem azóta az emlegetett fiam lassan 4 éves, és ismét terhes vagyok minden orvosi segítség nélkül ezúttal.
Fel a fejjel és pozitívan előre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!