Mitöl fájhat a bal mellem belül? Már nem tudom mire gondoljak.
Figyelt kérdés
Menszi elött egy hétig fájtak a melleim,hányinger.1-2 napig pecsételö 'vérzésem volt de, csak pisiléskor""de , nem jött meg rendesen a mensin.A mellek feszülö érzése elmúlt a hányinger is de, most meg a bal mellem fáj ha hajolok,meg olyan fura érzés a mellben de belül(csak bal mell).Mensim azóta sem jött meg.Lehet mell rák?2011. febr. 2. 08:07
1/3 anonim válasza:
Remélem nem az!! Mert nekem három napja fáj a mellem, de nekem is csak a bal!! Szinte olyan érzés néha mintha begörcsölne benne az ér, borzalmasan fáj néha:( nekem két nap van a nem vártig.
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem olyan nyomás féle erzés ,de nem tudom pontosan leírni behatárolni,hogy milyen fájdalom
2011. febr. 2. 08:57
3/3 anonim válasza:
Szia!
Nem akarlak megijeszteni de nem ártana egy orvosnak meg mutatni!Nekem három éve volt,hogy a jobb mellem fájt,feszült!Mivel nem vettem komolyan nem is mentem orvoshoz már csak akkor mikor kifakadt és műteni kellett!Mint kiderült egy tályog volt benne amit lehetett volna kezelni ha időben észre veszik!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!