Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit kéne tennem, mindenki...

Mit kéne tennem, mindenki szeretné a családban ha már lenne gyerekem, de még nincs itt az ideje. én mindig csak halogatom, majd 3-4 év múlva. Más is van így?

Figyelt kérdés
2010. nov. 7. 21:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Jah, ne is mondd. Én is csak halogatom hogy majd majd, mint egy megoldandó problémát. 30 éves vagyok, sok időm már nincs..
2010. nov. 7. 21:35
 2/7 anonim ***** válasza:
ahogy te érzed :)
2010. nov. 7. 21:36
 3/7 A kérdező kommentje:
én 23 :)
2010. nov. 7. 21:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Talán közöld velük, hogy te még nem akarsz gyereket. 23 évesen világot látni meg tanulni kell, ha még nem akarsz gyereket. Aki ennyi idősen már szülni akar, az oké, de ha nem akarsz, akkor nem kényszer. Nekem is mondogatták már (25 vagyok), én meg egyszerűen megmondtam, hogy eszemben nincs gyereket szülni és kész. Azt mondjuk nem tettem hozzá, hogy később sem tervezem, ezt majd megmondom 35 évesen. :)
2010. nov. 8. 00:05
 5/7 A kérdező kommentje:
hát mondtam h szeretnék, de nem most. majd 3-4 év múlva...
2010. nov. 8. 00:13
 6/7 anonim ***** válasza:
23??Akkor nehogy bevállald még ha nem vagy benne biztos!!Várd ki az időt,amikor TE érzed ugy!!!Más tészta hogy én is sürgetem a tesómat,de ő 32 éves.
2010. nov. 8. 09:11
 7/7 Aspartia válasza:

Ha a családtagok ennyire szeretnének gyereket, talán nekik kéne csinálni, nem?

Nehogy már ők döntsenek helyetted...

2013. júl. 21. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!