Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hâtrahajlò méh, együttlét...

Hâtrahajlò méh, együttlét és vetélés? Vetélt már el valaki az együttlé miatt úgy, h hátrahajlò a méhe?

Figyelt kérdés
9 hetes terhes vagyok, az orvosom nem tiltott el a szexuális élettől, viszont én folyton csak rosszra gondolok amikor együtt vagyok a pàrommal, féltem a babánkat, nem szeretném ha baj történne ez miatt. A pàrom nem nagyon érti ezt meg! :( Mert hàt mi baja lehet ìgy a piinek?!....
2012. jún. 10. 21:36
 1/6 A kérdező kommentje:
együttlét * picinek*
2012. jún. 10. 21:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Személyes meggyőződésem szerint úgy nem lehet szeretkezni egy nőnek, főleg kismaminak, h közbe összerándul a gyomra, h "de mi lesz, ha...?". Ezt a párodnak 100%osan meg kellene értenie, nem állatok vagyunk, hogy rádmászik, azt szevasz.(Bocsi)

Lehet őuraságának máshogy is jó. Akár sajátkezűleg is.

2012. jún. 10. 21:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egészséges terhesség esetén a világon semmi baja nem lesz a babádnak, a méhed állásától függetlenül! Ha az orvos kifejezetten nem tilt el tőle, nyugodtan csinálhatjátok, persze az intenzitásból érdemes visszavenni (nem most kell a másikat a falhoz csapkodni közben, még ha amúgy élvezitek is :))). A párodtól sokkal több türelmet követel ez az időszak, jobb, ha ezt időben realizálja. Neked pedig több lazításra van szükséged. Szerintem ha fokozatosan mindketten változtattok a hozzáállásotokon, akkor egy megfelelő kompromisszumot lehet kötni erre az időszakra. Addig pedig légy aktívabb más, (behatolást nem igénylő) tevékenységekben, és akkor nem is fogja annyira hiányolni.. amíg felkészültnek nem érzed magad rá. :)))
2012. jún. 10. 22:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,csak óvatosan:) De ha nagyon nem akarsz,nagyon parázol akkor szerintem próbáljátok alkalmazni az orális szexet,akkor Te is jobban megnyugszol.
2012. jún. 11. 00:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne aggódj!!!!!:) Semmi baj sem lesz, csak tényleg normálisan kell csinálni. Ilyenkor nem b...*ni kell, hanem szeretkezni. Ennyi. Illetve használjátok a fantáziátokat, ahogy előttem is írták. NYugi, minden rendben:) Kellemes, boldog babavárást:)
2012. jún. 11. 16:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Én megírom őszintén az első 3 hónapig nem is igen kívántam a szexet, de még az összebújást se, pedig nem hátrahajló a méhem, vagy nem voltam veszélyeztetett terhes. Itt nem azzal van a baj, h akkor így meg úgy hogy mindkettőtöknek jó legyen. Szerintem a Kérdező el is lenne pár hétig nélküle...Miért kell mindig a ffiakat "kiszolgálni"?? Bírja ki azt a kis időt, míg a kismama is szeretné! (Ha 9 hónapig nem , akkor addig, még mindig vannak más módok és lehetőségek)
2012. jún. 11. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!