Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Korai vetélés lett volna?

Kávétejszín kérdése:

Korai vetélés lett volna?

Figyelt kérdés

8 napot késett a menstruációm, de négy negatívat teszteltem. Ma jött meg, de egész nap úgy görcsöltem, hogy végigsírtam a napot. Óránként cserélek tampont.

Legutóbb egy kb. tojássárgája nagyságú és állagú vérdarab jött ki belőlem, azóta nem görcsölök. Lehetett spontán vetélés? Menjek most orvoshoz ezzel, vagy várjam meg, amíg elmúlik a menstruációm? Most nem tud megvizsgálni a doki, gondolom...

2012. jún. 5. 21:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha a teszted negatív akkor nem valószínű, hogy terhes voltál. Minden mensi más, nekem is szokott ilyen lenni.
2012. jún. 5. 21:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom ez az volt e..de ha igen akkor a természet elintézte a dolgot a dokinak nincsen vele teendője..én 7hetes voltam mikor elment a baba,görcsöltem majd elkezdtem vérezni mint te,elég rendesen és szintén egy nagyobb vércsomó távozott...Ha baba is lett volna a dologban kitisztul a szervezeted,és minden rendben lesz..nekem 2 hóra rá sikerült a baba:-)
2012. jún. 5. 21:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem valószínű.
2012. jún. 5. 22:04
 4/7 A kérdező kommentje:

Meddig volt utána erős vérzésed?

Amikor a nagyobb darab távozott belőled, még utána is görcsöltél?

Én most picit görcsölök már, de nap közben szörnyű volt, párom már el akart vinni az ügyeletre, mert egész nap ordítottam...

2012. jún. 5. 22:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ha terhes lettél volna, akkor a teszt is pozitív lett volna. Ha meg annyira korai vetélés, hogy még a teszt sem mutatja ki, akkor meg nem jár ilyen mellékhatásokkal, észre sem veszed. Orvoshoz szerintem nem szükséges menned.
2012. jún. 5. 22:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat! :)
2012. jún. 5. 22:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Erős vérzésem 2 napig volt..olyan volt mintha egy menstruációt ami nálam kb 5nap belesűrítettem volna 2be..

Én akkor görcsöltem,másnap már nem..

2012. jún. 5. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!