Mercforminnal/inzulinterheléssel lenne egy kérdésem! Ki milyen cukorterheléses értékekre kapott gyógyszert?
2-szer elvetéltem.Eddig nem találtunk semmi bajt, csak a cukorterheléses értékeim lettek rosszak, de nem kaptam rá gyógyszert!Értékeim(inzulin):éhgyomri<2. 60 perces:60,2. 120 perces: 87,6! Nektek milyen értékeitek voltak!
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Szia!
Hát ez épp elég baj, nem is kell hozzá más. :-(
Én 47-es 120 perces inzulinra kaptam merckformint, napi kettőt kellett szednem. A 47 úgy lett, hogy már addigra lefogytam 15 kg-t. Bele sem merek gondolni, mennyi volt előtte. :-(
Szerintem addig menj, amíg fel nem írják neked is, ne hagyd annyiban!
Sajnálom a vetéléseid:(.
Nekem nem is nézték, de az endokrinológus a tünetek és többi laboreredmény miatt egyből 2*1000-et írt fel.
Sziasztok!
Kedves kérdező, ezek az értékek tényleg nem tűnnek nagyon jónak. :(
Nekem a terheléses vizsgálaton az éhgyomri: 4.00, 120 perc után 4.2 volt. Az endokrin doki metformint akar írni, mivel túl alacsonynak találja. Viszont ahogy én hallottam ,ezek normális értékek.
Szerintetek kezdjem el szedni?
A 2 órás terhelt inzulin max. 4szerese lehet az éhgyomrinak. Afölött már inzulinrezisztencia van, neked nagyon súlyos.
Szóval sürgősen keres fel endokrinológust, és szedd a metformint! Tudok nagyon jó dokit, ha érdekel.
Vércukor: 4,27 (3,61-6,11 mmol/l)
Cukorterhelés -60 perces: 9,05 (6,7-9,4 mmol/l)
Cukorterhelés -120 perces : 6,56 (3,8-6,6 mmol/l)
Inzulin éhgyomri : <2,00 (0-27mU/l)
Inzulin 60 perces : 60,2 * (0-55mU/ml)
Inzulin 120 perces : 87,6* (0-45mU/l)
Leírtam így is, mert minden laborban más a referencia érték.Pénteken megyek egy másik dokihoz. Ő lesz a 3.Nagyon kíváncsi vagyok!
Kedves "alacsony vércukrú"!Bocs, hogy így írom, sztem a metformin a magas ch-ra jó.De én sajnos ehhez nem értek!Hátha a többiek tapasztaltabbak!
Hát ez is elég érdekes!Ezt meg hogy csináltad?:-)
Mind azt mondjátok, hogy gyógyszer kellene.Kihez jártok? Az a baj, hogy én szegedi vagyok, de már voltam a Maróti Gabriellánál, A Csajbók dr.nőnél meg a Szekeres Editnél is.Szerdán megcsinálják újra.Nagyon utálom, de ez van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!