A 24 hetes cukorterheléses vizsgálatnál elsőre 5,1 lett az érték (a vérvételes papíron), utána itattak velem cukros vizet, rá 2 órára 2,6 lett. Az orvosom meghökkent, hogy vajon mitől lehet ilyen alacsony az érték. Szerintetek?
Így az eredményed nem valós. A vizsgálat előtti napokban normálisan kell étkezni, előtte 10 órával viszont semmit (se inni se enni, na ezt én se tartottam be, mert vizet ittam)a két óra alatt meg nem hogy rohangálni, de járkálni sem szabad, egy helyben kell ülni.
De a dokidnak ezt tudnia kéne... khm.
Ahhoz, hogy normális eredményed legyen, újra kéne csinálni az egészet, de majd a dokid megmondja, h mi legyen...
Szóval a két érvétel között több idő telt el, mint két óra? Akkor nem csoda.
Előzővel teljesen egyetértek.
Szia!
A két vérvétel között nem szabad mászkálni.
A másik, hogy ha vérvétel előtt másképp étkezel, mint általában, akkor hamis eredményt kaphatsz. A terhességi diab árt a babának, ezért kell kiderülnie minél hamarabb. Ha nem derül ki, mert előtte máshogy eszel, akkor túl fogod terhelni a baba hasnyálmirigyét. Nem leheetsz ennyire önző...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!