Mercforminnal/inzulinterheléssel lenne egy kérdésem! Ki milyen cukorterheléses értékekre kapott gyógyszert?
2-szer elvetéltem.Eddig nem találtunk semmi bajt, csak a cukorterheléses értékeim lettek rosszak, de nem kaptam rá gyógyszert!Értékeim(inzulin):éhgyomri<2. 60 perces:60,2. 120 perces: 87,6! Nektek milyen értékeitek voltak!
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Kedves kérdező!
A barna rizsben ugyanannyi szénhidrát van, mint a simában. És a teljes kiőrlésű kenyerek is ugyanannyira megemelok a vércukrot, mint a többi, csak lassabban, a gyümölcs is szénhidrát, még plussz cukrozás nélkül is. Tehát ezek is bőven a számolgatós kategóriákba esnek.
Van olyan gyógyszer is, ami nem fogyaszt, már nekem is felvetette a dokim, hogy akár arra is átállhatok, ha nagyon nem tudnám tartani a súlyomat (155cm vagyok, és már csak 46kg, küzdök nagyon, hogy ne fogyjak tovább)
Kedves utolsó!
Az sem jó, ha semmi szénhidrátot nem eszel, sajnos én is beleestem ebbe a hibába, és nem javult tőle az inzulinom semmit. Igaz, fogytam mint a villám.
És ha nem eszel szénhidrátot, a metformin hatástalan lesz.
Keress mintaétrendet, vagy beszélj dietetikussal.
Én dióból, mandulából, szezámmagból, lenmagból csináltam kenyeret.Isteni finom lett! Vmelyik nap csináltam kókuszgolyót paleosat.A családnak is tetszenek ezek az ételek.Nem is vesznek észre semmit.Nekik ez a fajta étel is nagyon finom! Azóta a párom értékei szuperek.Ő kevésbé édesszájú így ő nem szokott bűnözni, mint én! Régen mindig fájt a hasam.Kiderült a tej volt a ludas:-(
Kívánom, hogy tetszen meg ez a fajta életmód, mert nagyon szupi szerintem!webcukraszda.hu illetve.paleovital.hu oldalakon nagyon jó receptek vannak!
15:46-os válaszolónak!
Nagyon köszönöm a segítséget!Nem pesti vagyok, így elég nehézkes eljutnom a mensmetisba, de pénteken megyek egy újabb endokrinológushoz.Remélem ő hiteles választ tud majd adni.Azért felmerül még más probléma is az ir-en kívül.Szúrkál a köldököm alatt, így félek, hogy nem történt-e a volt kaparás miatt a méhemben vmi?:-(Meg felmerül az immunológiai összeférhetetlenség is:-(Minden mást már néztek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!